25 / 07 / 2024

Bursaspor Dereçavuş arsası

Bursaspor Dereçavuş arsası

Olay Bursa gazetesinin köşe yazarı Orhan Güney bugünkü yazasında Bursaspor'un gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte o yazı..

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değerleme raporu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO Hoşdere arsasının değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO Esenyurt Hoşdere arsası için 63 milyon 550 bin 800 TL piyasa değeri takdir edildi. Peki gayrimenkulün KDV dahil toplam satış değeri ne kadar oldu? 

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

İzmir Narlıdere'deki 10 yıllık arsa davasından tazminat kararı!

İzmir'e bağlı Narlıdere Belediyesi 10 yıl önce Yeniköy mahallesinde vatandaşın arsasına kamulaştırmadan el koymuştu. Yaklaşık 10 yıl süren yargılama süreci sonrasında mahkeme, Narlıdere Belediyesi'nin arsa sahiplerine tazminat ödemesine karar verdi.

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Çavuşdere-Bülbüldere Tüneli'nin inşaatı hızlandı!

Üsküdar sahilini, yağışlı havalarda İstanbul Boğazı’yla birleştiren görüntüler, tarihe karışıyor. 2019’daki seçim süreçlerinde durma noktasına gelen “Çavuşdere –Bülbüldere Tünel İnşaatı” yeniden başladı.

Osmangazi'de tarım arazisine yapılan kaçak ev yıkıldı!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesine kesintisiz devam eden Osmangazi Belediyesi, Dereçavuş Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen evi yıktı.

Emlak Konut Şile Çavuş arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Şile Çavuş arsası için imzalar atıldı.

İdealist GYO Şile projesi bu yıl başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesi olarak satışa çıkarılan Şile Çavuş arsasını İdealist GYO aldı. Firma bölgedeki projesinin inşaatına bu yıl başlayacak.

Bursaspor Dereçavuş'da 2 milyon 300 bin TL'ye arsa aldı!

Olay Bursa gazetesinin köşe yazarı Orhan Güney bugünkü yazasında Bursaspor'un gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte o yazı..

Mehmet Çavuş Vakfı Kozyatağı arsası imar planı askıda!

İstanbul Kozyatağı'nda Mehmet Çavuş Vakfına ait 3119 ada 15 parsel numaralı taşınmazın “Dini Tesis Alanı” ve “Günübirlik Tesis Alanı" imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat'a yer teslimi yapıldı!

Cihan İnşaat 156 milyon 500 TL teklifle kazandığı Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Hoşdere 5. Etap için Cihan inşaat ve Konut Yapı'ya bugün yer teslimi yapıldı.

Bursaspor Dereçavuş arsası Haberi

Bursaspor Dereçavuş arsası

Büyük çevre yolu üzerinde Dereçavuş mevkiinde, 29 dönüm Hazine’ye ait bir arazi… İhaleye çıktı ve yeşil beyazlı kulüp, 2 milyon 300 bin TL + KDV karşılığı mutabakata vardı… İş artık, kredi çekilen bankanın onayına kaldı.


Belki sırası değil ama biz yine de görevimizi yapıp, bilgiyi paylaşalım…

Bursaspor Kulübü, gayrimenkullerine bir yenisi daha ekleniyor…

Vali İzzettin Küçük’ün çabalarını göz ardı etmemek lazım… Yeri o buldu ve Bursaspor’a kazandırmak için de elinden geleni yaptı…


Büyük çevre yoluna yakın Dereçavuş mevkiinde, 28 bin 800 m2’lik Hazine’ye ait bir arazi… İhaleye çıktı ve Bursaspor, 2 milyon 300 bin TL + KDV karşılığı araziyi aldı…

Şimdi iş, kredi anlaşması yapılan bankanın ekspertiz raporuna kaldı.

Biliyorsunuz, Bursaspor’un yatırım amaçlı kenarda duran bir 50 milyon lirası var…

Onay çıkarsa, iş tamamen bitecek…


TİCARİ VEYA...