07 / 05 / 2024

bursaspor koleji

bursaspor koleji

Bursaspor Başkan Adayı Hayri Yazıcı, Bursaspor Koleji açmayı planladıklarını söyledi...

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi!

Kira ödemesindeki iki aylık gecikme nedeniyle boşaltılmasına karar verilen Özel Çağla Koleji’nin binasının tahliyesi ertelendi.

Doğa Koleji Giresun kampüsü açılıyor!

Doğa Koleji Giresun kampüsü 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye hazırlanıyor. Gelecek eğitim yılında eğitim verecek olan Giresun kampüsünün tanıtımını gerçekleştirdi.

Bursaspor'un dev üretim tesisi projesinde mutlu son!

Bursaspor'un 250 milyon TL'lik gelirin beklendiği üretim tesisi projesinde sevindirici haber geldi.  Yeşil beyazlı kulüp konu ile ilgili internet sitesinde açıklama yaptı.

Bursaspor'dan gayrimenkul satışı!

Bursaspor Kulübü Derneği, sahibi olduğu 28 bin 820,25 metrekare büyüklüğündeki taşınmazı satışa çıkardı. Konuyla ilgili resmi internet sitesinde açıklama yaptı...

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatı Mayıs'ta tamamlanacak!

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatında sona geliniyor. 11 bin metrekare arazi üzerine kurulan kampüsün inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağı açıklandı.

Bursaspor'un 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Ay, ''Takımın 100 milyon TL’lik satılabilir gayrimenkulü var'' diye konuştu.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Tekirdağ Bilgi Koleji açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa'da eğitim ve öğretim hizmetine başlayan Tekirdağ Bilgi Koleji'nin açılışına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

Doğa Koleji yurt dışına açılıyor!

Yurt dışında okul açmak için İngiltere’de ciddi araştırmalar yaptıklarını söyleyen Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Avrupa ve Türkiye’nin en büyük okul zinciri oldukları belirtti.

bursaspor koleji Haberi

bursaspor koleji
Bursaspor ile projeler geliştirecek olan Bursaspor Başkan Adayı Hayri Yazıcı, projeler hakkında konuştu. Başkan Adayı Yazıcı, İzmir Yolu üzerinde 27 dönüm arazide Bursaspor Koleji açacaklarını söyledi. Yazıcı, kolejin ardından, Bursaspor Ticaret Merkezi ve Bursaspor Sosyal Tesisleri'ni de hayata geçireceklerini...