03 / 05 / 2024

Bursaspor Stad

Bursaspor Stad

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Timsah Arena Stadı’nın ince işçilik, elektrik ve mekanik çalışmalarını kapsayan 2. etap ihalesiyle ilgili yargı kararlarının, inşaatın durmasına neden olmadığını bildirdi

Yeni Malatyaspor yeni stadında ilk maçına çıkıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile oynayacak.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Bursa Atatürk Stadı için yıkım çalışmaları başladı!

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadı’na ilk kazma vuruldu. Stadın beton ve demir yoğunluğu tespit edilirken, yıkımı için ilk çalışmalar da başladı

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Bursa, Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor, Atatürk Stadı'ndaki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorla kazanırken yeşil-beyazlı taraftarlar anı olarak tribün koltuklarını söküp yanlarında götürdü. Bazı taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayacak.

Bursaspor, Atatürk Stadı'yla vedalaşıyor!

Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Eskişehirspor'u misafir edecek Bursaspor, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçla Atatürk Stadı'na veda edecek .

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda sona gelindi!

Bursaspor'da, camianın ve futbolseverlerin heyecanla bekledikleri Timsah Arena, açılış için gün sayıyor. Stat Türkiye'nin en güzel, dünyanın ilk 10 stadı arasında yer alacağını belirtti.

Timsah Arena Stadı'nın son hali!

Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'da çalışmalar devam ediyor. Dünyanın en heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Arena'da saha içi zeminin tamamlanmak üzere; çimler de kısa sürede serilecek.

Bursaspor Stad Haberi

Bursaspor Stad

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaat alanında incelemelerde bulunan Altepe, yüklenici firmanın yetkililerinden bilgi aldı. 


Altepe, burada yaptığı açıklamada, kaba inşaat gerçekleşme oranının yüzde 84’lere ulaştığını belirterek, sadece bir kale arkası tribünlerinin kaldığını belirtti. Altepe, şunları kaydetti: ”Yaklaşık 1,5–2 ay sonra sahası, tribünleriyle yeni stadyum tüm heybetiyle ortaya çıkacak. Bunun ardından ince işçilikler ve çatı imalatı başlayacak. Büyük bir alanda çalışma yürütülüyor. Yeni belediye binamızın inşaat alanı 45 bin metrekare iken burada 180 bin metrekare inşaat alanı var. Yapılan imalatın büyüklüğü rakamlarla görülüyor. 84 kapısı, 72 locası, 409 tuvaleti, 250’si otobüs olmak üzere yaklaşık 2 bin araçlık otoparkı ile önemli bir cazibe merkezini Bursa’ya kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”


”İnşaatın durması söz konusu değil”


Kaba inşaatın ardından ince işçilik ve çatı imalatına...