14 / 05 / 2024

bursaspor stadı kaç kişilik

bursaspor stadı kaç kişilik

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişilik yeni stadyumda, en ağır kış şartlarında bile saha zemininde sıkıntı yaşanmaması için tüm tedbirler alındı. Bursaspor stadı Türkiye'nin en donanımlı stadı olacak...

Yeni Malatyaspor yeni stadında ilk maçına çıkıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 5. haftasında yarın yapımı tamamlanan yeni stadındaki ilk maçında Bursaspor ile oynayacak.

Eski kaptanlar 66 yıllık Bursa Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor'un bugüne kadar görev yapan takım kaptanlarından Mesut Şen, Sedat Özbağ, Sedat Özden, Beyhan Çalışkan ve Ömer Erdoğan, "Timsah Arena"nın tamamlanmasının ardından yıkımına başlanan 66 yıllık Atatürk Stadı'nda bir araya geldi.

Yıkımı devam eden Bursa Atatürk Stadı'nda yangın!

Bursaspor'un maçlarını yaptığı "Timsah Arena"nın tamamlanarak hizmete açılmasının ardından yıkımına başlanan Atatürk Stadı'nın güney kale arkası tribünlerinde yangın çıktı

Arap iş adamları, Bursaspor'un stadını ziyaret etti!

Ortadoğu Turizm Seyahat Acentaları Derneğinin (OTSAD) organizasyonu ile çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Bursa'ya gelen bir grup Arap iş adamı, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nı gezdi.

Gaziantep Arena Stadı açılıyor!

Gaziantepspor Mali Asbaşkanı Bülent Konca ve As Başkan Mehmet Er, Gaziantep Arena Stadı'nda incelemelerde bulundu. Konca "Bursaspor maçını yeni statta oynamak istediğimizi TFF'ye yazılı bir şekilde bildirdik. " dedi.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Bursa Atatürk Stadı için yıkım çalışmaları başladı!

Bursaspor’un geçtiğimiz sezonun ikinci yarısına kadar maçlarına ev sahipliği yapan Atatürk Stadı’na ilk kazma vuruldu. Stadın beton ve demir yoğunluğu tespit edilirken, yıkımı için ilk çalışmalar da başladı

Bursa Timsah Arena Stadı'ndaki önlemler alındı!

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nin Bursaspor'un yeni stadı Timsah Arena'daki güvenlik açığıyla ilgili 'Aman Dikkat başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Yüklenici firma GİNTAŞ'ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı!

Başkan Kocaoğlu'nun açtığı davalarla Karşıyaka ve Göztepe statlarının engellenmesinin ardından bir şok da Buca'da yaşandı. Tribünleri kaçak olduğu için Yeni Buca Stadı'na yıkım kararı çıktı

Göztepe Stadı ve Eşrefpaşa semt pazarı konusu mecliste tartışıldı!

Şubat ayı meclis toplantısında eski tarihi Roma İpekyolu üzerine kurulan Eşrefpaşa semt pazarının başka bir yere taşınması ve Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı dava sonrası ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı tartışma konusu oldu.

Bursa, Atatürk Stadı'na veda etti!

Bursaspor, Atatürk Stadı'ndaki son maçında Mersin İdmanyurdu'nu 2-1'lik skorla kazanırken yeşil-beyazlı taraftarlar anı olarak tribün koltuklarını söküp yanlarında götürdü. Bazı taraftarlar uzun süre tribünlerden ayrılmayacak.

bursaspor stadı kaç kişilik Haberi

bursaspor stadı kaç kişilik

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 45 bin kişilik yeni stadyumda, en ağır kış şartlarında bile saha zemininde sıkıntı yaşanmaması için tüm tedbirler alındı.


Yeni stadyum inşaatının mekanik projesini hazırlayan firmanın genel müdürü Hamit Mutlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de son zamanlarda bazı statlarda özelikle kış aylarında zeminle ilgili sıkıntılar yaşandığını, bunun günlerce kamuoyunda konuşulduğunu kaydetti.


Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumda bu sıkıntıların yaşanması adına farklı bir proje hazırladıklarını anlatan Mutlu, "Gerek drenaj gerekse alttan ısıtma sisteminde son teknolojiyi uygulayacağız. Stadyum tamamlandığında zeminle ilgili drenaj problemi hiç bir zaman yaşanmayacak. Çok karlı havalarda ve benzeri noktalarda kar tutması buzlanma gibi durumlarla karşılaşılmayacak. Bu stat faaliyete geçtiğinde görsel güzelliğinin yanı sıra saha zemini konusunda da adından söz ettirecek" diye konuştu.


Mutlu, yeni...