03 / 05 / 2024

Bursasporun stadına ödül

Bursasporun stadına ödül

Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan Bursa'nın 43 bin 563 koltuk kapasiteli yeni stadyumu, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘International Property Awards’ yarışmasında ödül kazandı.

Kişi başına düşen gelirde 21 yıl geriye gittik!

Türkiye, kişi başına düşen gelirde dünya sıralamasında sürekli bir gerileme yaşıyor. 1990 yılında 49. sıradayken 2000’de 67. sıraya inen Türkiye, 2022 yılında ise 78. sıraya kadar düşerek 2001 seviyesine geri döndü.

Et satışına kısıtlama geldi! Peki market fiyatlarına nasıl yansıdı? İşte A101, MİGROS, Et ve Süt Kurumu fiyat listesi...

Ticaret Bakanlığı’ndan et satışına yönelik kritik müdahale geldi. Bakanlık et ihracatını kısıtladı. Peki market raflarına nasıl yansıdı? İşte İşte A101, MİGROS, Carrefoursa, Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyat listesi!

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa beton ormanına döndü!

Bursa'nın beton ormanına döndüğünü söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ''Bursa’nın tarihi ve kimliğine uygun değişim ve dönüşüme ihtiyacı var'' diye konuştu.

Duru Beytepe, Düsseldorf Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Duru Beytepe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu: Bursa bir beton ormanına dönüştü!

Bursa'da Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bursa bir beton ormanına dönüştü. Son 15 yılda. Hani yeşil Bursa, güzel Bursa diyorduk." dedi...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na dünyanın en prestijli ödülü!

Türkmenistan devleti tarafından Gap İnşaat'a yaptırılan Hazar Denizi kıyısındaki Uluslararası Türkmenbaşı Limanı'na, Amerika'dan dünyanın en prestijli ödülü geldi..

Ordu Perşembe Kent Meydanı'na ödül!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete sunduğu Perşembe Kent Meydanı "Uygulanmış Proje Dalında" ödül almaya hak kazandı.

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binasına yapı ödülü!

Antalya Konyaaltı Belediyesi hizmet binası, 13. Batı Akdeniz Mimarlık Ödülleri'nde, 'Yapı' dalında ödül kazandı. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı'nın çok modern bir hizmet binasına kavuştuğunu dile getirdi.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

Dumankaya'ya İnsana Saygı Ödülü!

Dumankaya, iş başvurularını en hızlı ve en yüksek oranda yanıtlayan şirketler arasında yer alarak İnsana Saygı Ödülü’nü almaya hak kazandı. İnsana Saygı Ödül töreninde Dumankaya adına ödülü Kurumsal Gelişim Grup Müdürü Metin Marangoz aldı.

Bursasporun stadına ödül Haberi

Bursasporun stadına ödül

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ‘Bursa Büyükşehir Stadyumu’, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden olan ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (International Property Awards)’ yarışmasında ödül kazandı. 


Bursa’ya prestij kazandıran 43 bin 563 koltuk kapasiteli stadyumun Hasan Sözüneri Mimarlık tarafından tasarlanan projesi, kentin gururu oldu. Türkiye’de ilk kez takımının sembolüyle tasarlanan bir stadyum olan Bursa Büyükşehir Stadyumu’nun çatısının Bursaspor’un simgesi olan ‘timsah’ formunda yapılması, yapının en dikkat çeken özelliği oldu. Stadın bulunduğu arazinin, UEFA ve FIFA’nın son dönemdeki yönergelerine göre ‘statların ulaşım çözümlerini oluşturmak kaydı ile kent içi günlük yaşamla bütünleşecek fonksiyonları da içererek inşa edilmesi’ noktasına uygun özellikler taşıması da yapıya yarışmada önemli bir avantaj sağladı.


Hasan Sözüneri Mimarlık, Bursa Adalet Kampüsü ve Bursa Büyükşehir Stadyumu projeleri ile ‘International Property Awards’ yarışmasına ‘Kamusal...