02 / 05 / 2024

Bursaya Arap işadamlarından ilgi

Bursaya Arap işadamlarından ilgi

Araplardan Bursa'ya 10 milyar dolarlık yatırım sinyali geldi Fuarda yeni yatırımlar da masaya yatırıldı. Bursa 'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak isteniyor.

Arap iş insanlarının yatırımda gözü Türkiye'de!

Arap asıllı Türk iş insanlarından meydana gelen ve Körfez bölgesindeki Arap yatırımcılara yol gösteren ARTİAD derneği, Türkiye’deki yeni yatırım fırsatlarını değerlendirmek amacıyla İsra Holding yöneticileri ile “Türkiye’de Yatırım Fırsatları” konulu kahvaltılı toplantıda buluştu. 

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Arap işadamlarından İstanbul'a emlak çıkarması!

TÜRAP ve TurabExpo, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek "Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı"nda, bin 500 Arap yatırımcı Türkiye'deki gayrimenkul firmalarıyla bir araya gelecek.

Arap iş adamları Karadeniz'e yöneldi!

Karadeniz'de son yıllarda turist sayısında artış yaşanırken Körfez ülkelerinden gelen iş adamlarının bölgeye yatırım yapmak için girişimleri devam ediyor. 

Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor!

Türkiye’de son 15 yılın en gözde yatırım alanı turizm oldu. Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Türk işadamları yurtdışında arazi alıyor!

Türkiye'deki tarım politikası tartışması iş adamlarını yurt dışında yatırım yapmaya itti. Birçok ülkeden arazi alan yatırımcılar gayrimenkul ve turizm yatırımına yöneldi.

Arap iş adamından Zigana'ya turistik tesis!

Arap iş adamı Dr. Tarık Al-İbrahim Al-Ghamdi, Gümüşhane Zigana bölgesinde planladığı yatırımı anlattı. Al-Ghamdi, ilçeye turistik tesis kazandırılacağını söyledi.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Türk işadamları için Nepal'de yatırım fırsat

Nepal Yatırım Zirvesi gerçekleşti. Zirvede, Türk işadamları için yatırım fırsatları anlatıldı. 7 proje öne çıktı.

Cazibe Merkezleri Programı Arap yatırımcıların radarında!

Arap iş adamlarına yol gösteren ARTİAD, turizm, enerji, inşaat, sağlık ve petrokimya alanındaki fırsatları değerlendirmek için 23 ili kapsayan gezi düzenledi. İlk durağı Erzurum oldu.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

Diyarbakırlı işadamları yatırım için kente geliyor!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy gurbette yaşayan Diyarbakırlı işadamlarını kente davet etti. Yarın Diyarbakır'da buluşacak işadamlarına kentteki iş fırsatları ve işbirliği olanakları anlatılacak.

Bursaya Arap işadamlarından ilgi Haberi

Bursaya Arap işadamlarından ilgi

Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden iş adamları, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak için kolları sıvadı asra Körfezine kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor. 


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, İstanbul'da, CNR Expo'da düzenlenen 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarına katılan yabancı iş adamlarından bir kısmının, Bursa'da muhataplarıyla bir araya geldiğini ve ikili görüşmeler yaptığını söyledi. Çepni, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Cezayir, Bosna Hersek, Lübnan. Kazakistan, Bahreyn ve Tunus'tan 80'e yakın iş adamını ağırladıklarını kaydederek, özellikle Arap iş adamlarının Türkiye'ye ve Bursa'ya ilgisine dikkati çekti. 


Körfez ülkelerinden iş adamlarının...