30 / 04 / 2024

Bursaya değer katan marka

Bursaya değer katan marka

Kendi sektöründeki başarılarını kurum ve seçkin kuruluşların layık gördüğü ödüllerle taçlandıran Çilek, son olarak pazarlama alanında Türkiye'nin en önemli yayınlarından olan Marketing Türkiye tarafından, "Bursa'ya değer katan" marka seçildi.

Ci Group konut yatırımlarıyla İzmir’e değer katıyor!

Yaklaşık 40 yıldır yurtiçi ve yurtdışında yaptığı yatırımlarla, faaliyet gösterdiği 10 farklı sektör aracılığıyla İzmir ekonomisine güç ve değer katan Ci Group, şehrin istihdamına da katkı sağlıyor.

İşte Bodrum'a değer katan projeler!

Bodrum son dönemde 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. İşte Bodrum'a değer katan projeler!

TOKİ'den İFM'ye şehirlere değer katan projeler!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, şehirlere değer katan projeler üretme hedefiyle Türkiye'nin pek çok ilinde çok başarılı sonuçlar aldıklarını dile getirdi.

İşte Sivas'a değer katan projeler!

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Ceyhan öncülüğünde, Ak Parti Kadın Kolları Sivas’a değer katan projeleri yerinde görme imkânı buldu.

Mimari değeri yüksek projeler Antalya'ya değer katıyor!

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, müteahhitlerin yaşadıkları kente değer katan projeler üreterek, hem yaşadıkları kenti güzelleştirmesi, hem de emlak piyasasına değer katması gerektiğini belirtti.

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Çilek Bursa'ya değer katan marka seçildi!

Kendi sektöründeki başarılarını kurum ve seçkin kuruluşların layık gördüğü ödüllerle taçlandıran Çilek, son olarak pazarlama alanında Türkiye'nin en önemli yayınlarından olan Marketing Türkiye tarafından, "Bursa'ya değer katan" marka seçildi.

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.

Faruk Akdoğan: Niğde'ye değer katan projelere imza attık!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan "Göreve geldiğimizden beri Niğde'ye değer katan projeler üreterek, hepsini bir bir hayata geçirdik. Kentet iz bırakan yatırımlara imza atarak, vatandaşımıza yaşanabilir bir kent sunduk."

Mirasta değer artış payı nedir?

Mal rejimi sona erince, mevcut ortaklık mallarının değerlendirilmesinde tasfiye anı esas alınıyor. Peki, mirasta değer artış payı nedir? Değer nasıl belirlenir? İşte yanıtı bu haberde..

Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı!

Dönüşümün yoğunlaştığı kent merkezlerinde eski yapıların değeri astronomik rakamlara çıktı. Yeni trend ise evi satıp çıkmak değil, yenilemeyi beklemek. Kentsel dönüşüm eski binaların değerine değer kattı.

Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, Türk Lirası’nda yaşanan değer kaybının, şirketlerin kredi notu için negatif unsur olduğunu bildirdi. Moody’s: Türk Lirası'ndaki değer kaybı negatif unsur olarak belirtti.

Safi değer artışı nasıl tespit edilir?

Gelir vergisi kanununa göre gayrimenkullerin elden çıkarılmasında bazı vergisel sorumluluklar bulunuyor. Değer artış kazancında vergilendirilecek kazanca “safi değer artışı” deniliyor. Peki, safi değer artışı nasıl tespit edilir?

Bursaya değer katan marka Haberi

Bursaya değer katan marka

Türkiye'nin en sevilen bebek,çocuk ve genç odası markası Çilek, Türkiye'nin en önemli pazarlama yayınlarından biri olan Marketing Türkiye tarafından, mobilya sektöründe ilk kategori yaratan marka olarak verdiği katkılardan dolayı "Bursa'ya değer katan marka" seçildi. 



Bursa Sheraton Otel de "Bursa Yarına Hazırlanıyor" konferansında gerçekleşen törende, ödülü Çilek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek aldı. Çilek Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ödülle ilgili şunları söyledi: "İnegöllü bir aile olarak bu ödüle layık görülmemiz bizi çok onurlandırdı. Bursa'mıza değer katmak, dünya çapında başarıların ana vatanı yapmak en büyük arzumuz. Çilek markamızla 20 yıl önce başladığımız serüveni böyle güzel ödüllerle taçlandırmak bizi hem mutlu ediyor hem de çok gururlandırıyor. Bursa'mızı ve ülkemizi bir dünya markası yapmak istiyoruz. Bu yolda...