03 / 05 / 2024

Buse İlkokulu

Buse İlkokulu

İdare Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararı hiçe sayarak özel bir okulun arazisini işgal eden Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nin gaspına 'dur' dedi.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Buse Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Buse Mimarlık Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Buse Göksu  ve Serkan Kardan tarafından kuruldu.

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

Buse Terim Ortaköy'deki villasının kapılarını açtı!

Ortaköy’de yeni bir villaya taşınan Buse Terim, evini Instyle Home dergisine açtı. Terim, “Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm." diyor...

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Buse Terim'in yeni evinin kirası dudak uçuklattı!

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Tarabya’da bulundan evinden taşındı. Ortaköy’de bulunan lüks bir siteye taşınan Buse Terim’in aylık ödemesi gereken kira ücretinin fiyatı da dudak uçuklattı.

Alişan ve Buse Varol Kuzguncuk'ta villa kiraladı!

Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Alişan ile Buse Varol çifti Nakkaştepe Kuzguncuk'ta aylık 25 bin TL'ye ev kiraladı. 

Alişan ile Buse Varol'un taşınma heyecanı!

Geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü şarkıcı Alişan ve oyuncu nişanlısı Buse Varol yeni evlerine taşınmanın heyecanını yaşıyor...

Gölcük’te Piyalepaşa İlkokulu inşa ediliyor!

Gölcük'te gerçekleştirilen eğitim reformu kapsamında birçok okulun binası modern ve çağdaş bir yapıya kavuştu ve okullar yenilendi. Gölcük’te Eğitim Projesi kapsamında geçtiğimiz aylarda yıkılan Piyale Paşa İlkokulu binasının yapım çalışmaları, hızla devam ediyor.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Buse İlkokulu Haberi

Buse İlkokulu

Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi geçtiğimiz hafta Keçiören Etlik'teki özel Buse İlkokulu'nun arazisini çok sayıda çalışanı ve dozerle girerek gasp etti. Üniversite görevlilerinin emriyle işçiler dozerle okulun tel örgülerini yıkmaya başladı. Özel Buse İlkokulu Genel Koordinatörü Adil Sivri ve okul görevlileri, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Temmuz 2015'te aldığı Belediye Meclis kararını göstererek yapılan çalışmanın hukuksuz olduğunu söyledi. Sivri "Şahsi mülkiyete giriyorsunuz. Yaptığınız hukuksuzluk. Teksas mı burası?" dese de sesini dinletemedi. Alınan meclis kararını görmezden gelen üniversite çalışanları, "Biz burada her şeyi göze aldık. Sen kadın ve çocuklarına sahip ol, çık git buradan. Sizi buraya gömeriz" diyerek bahçeye girdi. Okulun tel örgülerini yıkan üniversite görevlileri gaspa karşı çıkarak çocukların oyun oynadığı alanı korumak isteyen Sivri'yi de diri diri toprağa gömmeye...