30 / 04 / 2024

Buse Varol ticaret

Buse Varol ticaret

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buse Dalgıç tarafından kuruldu.

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurva Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Varol tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hasan Varol, Necip Hallaç ve Fatih Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Silivri'de Buse Kapucu ve Efe Batuhan Koryürek ortaklığında kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Abdurrahmanoğulları İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Varol tarafından kuruldu.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Furkan Varol tarafından kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Buse Varol ticaret Haberi

Buse Varol ticaret

Ünlü şarkıcı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmak için harekete geçti. Şubat'ta anne olan Varol, minik bebeğini büyütürken bir yandan da işkadınlığına adım atıyor. Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre; Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için harekete geçen Varol, şu sıralar dükkan arayor. Varol, sosyal medya hesabından merkezde çalışacak eleman için duyuru yaptı.

KENDİ KAZANCIYLA

Buse Varol'un güzellik merkezini, rol aldığı dizi ve filmlerle sosyal medyada bulunan reklam paylaşımlarından kazandığı parayla açmayı amaçlıyor. Bu arada ünlü oyuncunun yeni açacağı güzellik merkezi için 500 bin lira...