30 / 04 / 2024

business class ofisler

business class ofisler

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Class Business Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mohamed Mohamed El mokhtar tarafından kuruldu.

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

DKY İnşaat'ın Tuzla'daki yeni projesi olan DKY Business Tuzla'da ön talep toplanıyor. Proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Business İstanbul’da kiralamalar başladı!

Business İstanbul’da firmalara kiralamalar başladı. 70 metrekareden 1.320 metrekareye kadar değişen A plus ofisler, en ileri teknolojik donanıma sahip bulunuyor.

Varyap Meridian Business 15. kat 14.7 milyon TL'ye satılıyor!

Varyap Meridian Business ofis bloğunda tek kalan 930 metrekare büyüklüğündeki 15. kat, 14 milyon 750 bin TL + KDV fiyatla satışa çıkarıldı. Ofisler hemen teslim ediliyor...

İş hayatına business class dokunuş: DKY Business Kartal!

Sign of City Awards 2015 ödüllü DKY Kartal projesi içindeki DKY Business Kartal ofis bloğu cazip fiyatlarla iş hayatını 'Business Class' konforuna yükseltmek isteyenleri bekliyor.

Canan Business Ataşehir fiyat!

Canan Business Ataşehir fiyat listesi 425 bin lira ile 710 bin lira arasında değişiyor. Canan Business Ataşehir projesinde home ofisler Nisan 2017'de teslim ediliyor...

Eclipse Maslak Business'te teslime hazır ofisler!

Eclipse Maslak Business, az katlı mimarisi, akıllı bina özellikleri ve geniş otopark alanı ile iş dünyasına yeni bir adres sunuyor. Ofis ve dükkânların hemen teslim olarak satıldığı projede tapular da teslimle birlikte veriliyor.

Anadolu Gayrimenkul Akıllı Ofisler ve Mobilite etkinliği 17 Eylül'de!

Bir Anadolu Grubu markası olan Anadolu Gayrimenkul’un platin sponsorluğunda, Harvard Business Review Türkiye tarafından 17 Eylül 2015 tarihinde “Akıllı Ofisler ve Mobilite’’ etkinliği gerçekleştirilecek.

Business İstanbul ile ideal ofisler!

Geleceğin iş modeli için ideal ofisler, kent yaşamının merkez noktasında yer alan Business İstanbul'da yer alıyor. Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor,

Fikirtepe Business İstanbul'da ofisler 6 milyon dolara!

Fikirtepe’nin tek ve ilk ofis projesi olan Business İstanbul, yerli ve yabancı şirketlerin adresi oluyor. Yaklaşık 6 milyon dolara satılan bin 500 metrekarelik ofislere Dubai merkezli ve Batılı firmaların ilgisi büyük.

Eclipse Maslak Business'ta yeni ofisler satışta! Metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Artaş İnşaat'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

business class ofisler Haberi

business class ofisler

Ofis projesi denince ilk akla gelen isimlerden biri olan ve birçok başarılı projeye imza atan Bayraktar İnşaat, Ankara Söğütözü’ndeki Via Twins ofislerini Mart ayı sonuna kadar avantajlı fiyatlarla satışa sundu. Başkent iş dünyasına ayrıcalıklı hizmet verecek olan Via Twins, ilk 10 katında uluslararası bir oteller zincirine de ev sahipliği yapacak.


“Business Class” konseptiyle 11 Mart’ta yapılacak lansmanda, o güne özel sınırlı sayıda Via Twins ofisleri, yüzde 35 kazanç ve hemen teslim fırsatıyla sahipleriyle buluşacak.



Proje 33 katlı 2 kuleden oluşuyor. Başkente yeni bir soluk getiren ve “Business Class” ayrıcalığı sunan A+ ofisler 66 m2 ‘den 800 m2’ye kadar ihtiyaca uygun ofis seçenekleri sunuyor. Kiralama avantajları da sunan projede minimum 460 bin ile maksimum 1.300 bin TL fiyat aralığında değişen toplam...