30 / 04 / 2024

Business insider sitesi oteller listesi

Business insider sitesi oteller listesi

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı. Business insider sitesi, "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" bir seçki hazırladı.

Bursa, dünyada en ucuz ve kaliteli kentler sıralamasında ilk 6 şehir arasına girdi

ADB’de yayın yapan Business Insider internet dergisi dünyada bin dolara yaşanabilecek ucuz ve kaliteli şehirleri sayfalarına taşıdı. O listede Türkiye’den ise Bursa yer aldı.

İşte Dünya'nın en büyük inşaat projeleri!

Business Insider tarafından hazırlanan listede, 2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projelere yer verildi. İstanbul da bir projesiyle kendine yer buldu.

İşte dünyanın milyar dolarlık 11 dev projesi!

2035 yılı itibarıyla dünyanın en büyük şehirlerini bambaşka bir çehreye büründürecek milyarlarca dolarlık projeler belirlendi. Business Insider tarafından hazırlanan listede İstanbul'un Yeni Şehir Projesi 11. sırada yer alıyor.

Dünyanın geleceğine bu 18 dev proje yön verecek!

Türkiye'den de bir projenin yer aldığı ve Business Insider tarafından düzenlenen dünyayı değiştirecek projeler listesinde yer alan Elizabeth Hattı ile ilgili son fotoğraflar geldi.

Dünyanın geleceğine yön verecek 18 mega proje!

Dünyanın geleceğine yön verecek, değişimini sağlayacak mega projeler Business Insider tarafından listelendi. İşte o projeler ve binalar...

İşte Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan o evler!

Business Insider sitesi Çin'de ev sahiplerinin inadı yüzünden yıkılmayan evleri derledi. İşte o evler...

Yunanistan'daki 7 ucuz ada!

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

İşte dünyanın en tuhaf yapıları!

Dünya genelinde bazı evler diğerlerine göre daha özel ve insanlar bu sıradışı evlerde yaşıyor. Business Insider dünya genelindeki en tuhaf evleri sıraladı.

Seçkin oteller listesinde 2 Türk oteli!

ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı. Business insider sitesi, "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" bir seçki hazırladı.

Turistler İstanbul'u en çok İstiklal Caddesi için tercih ediyor!

ABD’li Business Insider sitesi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan nedenleri sıraladı..

İstanbul'u görmek için 21 sebep!

Dünyaca ünlü Business Insider dergisi, uluslararası işdünyasını "İstanbul'u keşfetme"ye çağırdı. Business Insider dergisi, 2014'ün en popüler turizm adresi seçilen İstanbul'un birinci olmasını sağlayan sebepleri sıraladı..

Four Seasons Otel Avrupa'nın en iyi oteli seçildi!

Dünyanın en çok takip edilen haber sitelerin, den Business Insider, Avrupa'nın en iyi 25 otelini seçti. Listenin ilk sırasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bulunan Gresham Sarayı seçildi.

Dünyadaki 1 milyon dolarlık 7 saray yavrusu!

Business Insider dünya çapında fiyatı 1 milyon dolar civarında olan evleri derledi. 7 ülkedeki saray yavrusu evlerin yer aldığı listenin bir 1 numarasındaki ev ise İstanbul'da...

Business insider sitesi oteller listesi Haberi

Business insider sitesi oteller listesi


ABD'li bir sitenin "en az bir kez konaklanması gereken oteller" listesinde, Çırağan Sarayı ve Kapadokya'dan bir otel de yer aldı Business insider sitesi, yaz yaklaşırken okuyucularına "dünya genelinde herkesin hayatında en az bir kez konaklaması gereken 50 otel" adıyla bir seçki hazırladı. "Rüya gibi tatil geçirmek isteyenler için" yorumuyla sunulan sıralamada birinciliği Singapur'daki 57 katlı Marina Bay Sands Otel aldı. Listede Türkiye'den de 2 otel kendine yer buldu. 


Kapadokya'da kayaların içine oyulmuş Gamirasu Cave Hotel, listede 14. sıraya yerleşti. 


İstanbul'daki Çırağan Sarayı Kempinski Otel ise listede 36. sırada yer aldı. Listedeki diğer oteller arasında zebralarla birlikte kahvaltı imkânı sunan Küçük Mombo Kampı, Dubai'deki Burj Al Arab, 6 bin dönüm arazi üzerine kurulu Yeni Zelanda'daki Kauri Cliffs, içki, kumar ve gösteriş vaateden...