05 / 05 / 2024

Business İstanbul Leed Platinum sertifikası

Business İstanbul Leed Platinum sertifikası

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da.

İstanbul Havalimanı Terminali, dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu!

İstanbul Havalimanı, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve “LEED Altın” sertifikası aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi, İstanbul Havalimanı terminalini dünyanın en büyük LEED sertifikalı binası oldu. 

Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul-Kartal'da hayata geçirilen, Marmara Kule Business'ta kiralama kampanyası sunuluyor. Proje ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

Marmara Kule Business’ta fiyatlar 355 bin liradan başlıyor!

Gizer Işık İnşaat tarafından İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da hayata geçirilen Marmara Kule Business’ta yaşam başladı. Proje yüzde 40 doluluk oranına sahip ve açılışa özel fiyatlarda yüzde 30’luk indirim avantajı var.

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Worldwide Business Center, LEED Gold Sertifikasına sahip!

MYC İnşaat tarafından kurgulanan Worldwide Business Center, Ataşehir'de 19 katlı olarak yükseliyor. Proje mimarisi ve özellikleriyle dikkat çekiyor..

Business İstanbul'da 2. etap başladı!

İlk üç etabında yer alan 500 ofisin satışının tamamlandığı Business İstanbul'da 2. etap başladı. İkinci etap 2019 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslim edilecek..

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park Business projesinde 7 bin 700 TL'den başlıyor.

Deluxia Park Business satış ofisi!

Deluxia Park Business projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. İstanbul Kartal'da yükselen projede yüzde 18 KDV oranı indirimi uygulanıyor...

Deluxia Park Business fiyatları!

Deluxia Park Business fiyatları 712 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kartal'da Teknik Yağı tarafından hayata geçirildi...

Deluxia Park Business fiyat listesi!

İstanbul Kartal’da yükselen Deluxia Park Business projesi "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede satışlar başladı. İşte Deluxia Park Business fiyat listesi...

Tuzla DKY Business satış ofisi adresi!

DKY Business projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Ofislerin yer alacağı DKY Business projesi DKY İnşaat imzası taşıyor...

Business İstanbul Leed Platinum sertifikası Haberi

Business İstanbul Leed Platinum sertifikası

21. yüzyıl ofis mimarisi, gelişmiş teknolojik donanım, ferah ve yüksek tavanlı ofis mekanları, açık hava çarşısı, İstanbul'un her köşesinden  kolay ulaşım, kentin ritminin attığı özel lokasyon ve verimli iş ortamı Business İstanbul'da. Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul, çevreci proje özellikleriyle de öne çıkarak LEED  PLATINUM sertifikasına aday gösteriliyor. 


İstanbul Kadıköy'de kent yaşamının en merkezi konumunda bulunan, yenilikçi mimari tasarımı ve ileri teknolojik ofis donanımı ile iş dünyasına verimli bir çalışma ortamı sunan Business İstanbul, çalışan konforunu öne çıkaran bir iş modelini hayat geçiriyor. Türkiye'nin en büyük A plus modern ofis projesi olmasıyla fark yaratan Business İstanbul, altı blok halinde tek seferde inşa ediliyor, 270 bin m² inşaat alanında 150 bin m² kiralanabilir alana sahip bulunuyor.


Yüksek konforlu...