28 / 04 / 2024

business lounge alanları Regus ücretsiz

business lounge alanları Regus ücretsiz

Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak, Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyadaki ofislerinde bulunan business lounge alanlarını bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açıyor...

Türk Hava Yolları'ndan (THY) yolcularına dijital küre hizmeti; Flight Tracker

Türk Hava Yolları (THY), özel "Flight Tracker’’ dijital küresini özel yolcu salonu (Business Lounge) misafirlerinin kullanıma sundu. Yolcular bu dijital kürede  uçuş bilgilerini, anlık hava durumu ve uçulan destinasyonları izleyebilecek. 

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Marmara Kule Business ödeme!

Marmara Kule Business Projesi, Gizer Işık İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje bünyesinde 195 adet 1+1 ve 51 adet 2+1 konut, ofis ve ticari alanlar yer alıyor..

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim!

Soğanlık DKY Business Kartal iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

DKY Business Kartal ödeme planı!

DKY Business Kartal ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar sunuluyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede ofislerin alanları 105 ile 931 metrekare arasında değişiyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri!

Kadıköy Business İstanbul Ofisleri Selimoğlu, Vartaş ve Rocher Yapı ve SVR Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 6 bloktan oluşan projede ofislerin alanları 79 metrekareden başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin liradan başlıyor!

Eclipse Maslak Business'ta fiyatlar 1 milyon 270 bin lira ile 14 milyon 293bin lira arasında değişiyor. Eclipse Maslak Business projesi, 135 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen ofis kullanım alanlarına sahip.

Eclipse Maslak Business ödeme planı!

Yatay bir düzlemde hayata geçirilen Eclipse Maslak Business 'ta yer alan ofislerin alanları 135 metrekareden başlıyor, 1.500 metrekareye kadar ulaşıyor. İşte Eclipse Maslak Business ödeme planı...

Güneşli G Yoo projesinde kuzey cepheli ev yok!

Suyabatmaz Demirel mimarlık tarafından tasarlanan G Yoo kulelerinin SPA, fitness, çok amaçlı eğlence alanları, açıkkapalı havuzları, Business Lounge gibi tüm ortak alanları Philippe Starck tarafından yapıldı. Projede, kuzey cepheli ev bulunmuyor...

Eclipse Maslak Business’in iklimlendirmesi Mitsubishi ile sağlanıyor!

Eclipse Maslak Business projesi ticari alanları ve sosyal tesislerinin ısıtma-soğutma ihtiyacı için ”Bizim teknolojimiz, sizin yarınlarınız” felsefesi ile hareket eden Mitsubishi Heavy VRF klima sistemlerini tercih etti.

Regus business lounge alanları bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açtı!

Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak, Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyadaki ofislerinde bulunan business lounge alanlarını bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açıyor...

İstanbul Lounge projesinde yüzde 4 indirim!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul Lounge projelerinde hem ev sahibi olan hem de olmak isteyen arkadaşlara özel bir kampanya hazırladı. Projelerden ev sahibi olan bir arkadaşı vasıtasıyla konut alanlar yüzde 4 indirimden yararlanacak.

business lounge alanları Regus ücretsiz Haberi

business lounge alanları Regus ücretsiz


Esnek çalışma alanları sağlayıcısı Regus, 22 Nisan Dünya Günü'ne özel olarak, Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyadaki ofislerinde bulunan business lounge alanlarını bir günlüğüne ücretsiz kullanıma açıyor. Trafiğe çıkıp işe gitmek yerine, evlerine yakın bir Regus ofisinde çalışma imkanı bulan profesyoneller, karbon salımı oranlarını azaltarak çevreye katkıda bulunurken, çalışma verimlerini de artırmış...