15 / 05 / 2024

Buyaka AVM yönetimi

Buyaka AVM yönetimi

İstanbul'un önemli alışveriş merkezlerinden biri haline gelen Buyaka' da yaşandı. Buyaka AVM'nin müdürlük koltuğuna Leyla Özdemir oturdu. Leyla Özdemir, profesyonel iş hayatına 2002 yılında başladı...

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mallpoınt Avm Yönetimi Kiralama Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Serkan Sapmaz tarafından kuruldu.

Tesis yönetimi sektörü 2021'e umutlu başladı!

Tesis yönetimi sektörü hastanelerden AVM'lere, fabrikalardan okullara, bakım onarımdan güvenliğe, peyzajdan teknik servise kadar birçok alanda hizmet sunuyor. TRFMA Yönetim Kurulu Başkanı Gökçenur Çelebioğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

365 AVM'yi Tepe Emlak Yatırım yönetecek!

Tepe Emlak Yatırım 2018 yılında da AVM yönetimi ve kiralaması konusunda yeni projeleri bünyesine dahil edecek.

Buyaka AVM yılbaşında açık mı?

Buyaka AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Buyaka AVM yılbaşında açık mı? Buyaka AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Buyaka AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

Türkiye'deki Forum AVM'ler çevre yönetimi sertifikası alacak!

1 yıllık çalışma ile Türkiye'deki AVM'ler arasında Çevre Yönetimi Sistemi Sertifikası alan tek AVM olan Forum İstanbul AVM, son bir yılda yüzde 8.5 enerji tasarrufu sağladı.

Buyaka AVM 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedefliyor!

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Gülaylar Group, Buyaka AVM'yi satın almaya hazırlanıyor!

Geçen yıl Alman Metro Group'a ait Meydan Ümraniye AVM'yi 230 milyon dolara satın alan Gülaylar Group, şimdi de gözünü Meydan'm hemen yanındaki Buyaka AVM'ye dikti...

Ataköy Towers'ın Kiralama ve Yönetimi FU AVM'den!

FU AVM KİRALAMA VE YÖNETİM A.Ş. olarak, Türkiye’ nin birçok bölgesinde hayata geçirmiş olduğumuz AVM Planlama, AVM Geliştirme, AVM Kiralama ve AVM Yönetimi olarak birçok başarılı sonuç aldık ve de birçok başarılı projeye imza attık.

Buyaka AVM yönetimi Haberi

Buyaka AVM yönetimi

Türkiye'nin artık vazgeçilmez yaşam merkezlerinden olan AVM'lerin en tepe yönetim koltuklarında nedense kadınları daha az görüyoruz. İşler daha çok erkekler üzerinden yürüyor gibi geliyor bana. 


Bu algımı kıran bir atama, kuruluşunun üzerinden geçen iki yıl gibi kısa bir süreye karşın, İstanbul'un önemli alışveriş merkezlerinden biri haline gelen Buyaka'da yaşandı. Buyaka AVM'nin müdürlük koltuğuna Leyla Özdemir oturdu. 


2003 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Özdemir, 2006 yılında Amerika'nın Seton Hill üniversitesinde pazarlama programından mezun oldu. Leyla Özdemir, profesyonel iş hayatına 2002 yılında başladı. 


2007'de AVM sektörüne adım attı. 


2010-2012 yıllan arasında Cevahir Alışveriş Merkezi'nde pazarlama müdürü olarak çalıştıktan sonra kariyerini Florya'da yer alan Aqua Florya Alışveriş Merkezi'nde pazarlama ve kiracı ilişkileri müdürü olarak...