27 / 04 / 2024

buyaka ofisleri

buyaka ofisleri

Netaş Telekomünikasyon A.Ş, Ümraniye'de yer alan Buyaka İş Merkezi C Blok'tan ilk ay kirası 22 bin 252 dolara ofis kiraladı...

Yeşil binalara az vergi ve düşük kredi desteği sağlanmalı!

Yeşil bina özellikli yapıların yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağladığını vurgulayan TNL'nin ortağı Emre Yazıcı, ''Konsept kısa vadede kendini amorti ediyor'' dedi...

Sephora, Buyaka Ümraniye'de ofis açtı!

Anadolu yakasının hızla gelişen ilçesi Ümraniye’de mimarisi ve konumuyla dikkatleri üzerine çeken “Buyaka” projesindeki ofisler kiracılarıyla buluşmaya başladı

Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Buyaka AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Buyaka AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Buyaka AVM bayramda kaçta açılır? Buyaka AVM bayramda kaça kadar açık?

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık mı?

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

İstMarina'nın ticari ofisleri ön talep topluyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO iş birliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri için ön talep topluyor. 40 ile 75 metrekare arasındaki ticari ünitelerin metrekaresi 6 bin 800 liradan satışa sunuluyor.

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri!

DKY İnşaat DKY Kartal Ofisleri kat bazında satışa sunuluyor. Ödeme planı kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sağlanan projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

DKY Kartal Rezidans 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ofisler de bulunuyor. Peki Soğanlık DKY Kartal Ofisleri nerede?

Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

İstmarina Kartal'da ofislerin metrekare birim fiyatı 6 bin 800 TL'den başlıyor. Projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Kartal İstmarina Ofisleri nerede?

DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

Teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan İstmarina'da ticari ünitelerin büyüklükleri 40 ile 75 metrekare arasında değişiyor. Peki DAP Yapı İstmarina Ofisleri nerede?

DKY Kartal Ofisleri fiyatları!

DKY Kartal Ofisleri fiyatları 8 milyon liradan başlıyor. DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre, FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İstmarina'nın ticari ofisleri için ön talep süreci başladı!

Dap Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut işbirliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemini başlatıldı.

İstMarina'nın ofisleri lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor!

DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliğiyle Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina'nın ticari ofisleri metrekaresi 6 bin 800 liradan başlayan lansman fiyatlarıyla görücüye çıkıyor.

Kartal İstMarina ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı!

DAP Yapı, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina’nın ticari ofisleri için ön talep dönemi başladı.

İstmarina Ofisleri fiyat!

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO imzasıyla yükselen proje 62 bin 75 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. İstmarina Ofisleri fiyat listesi kapsamında metrekare bazında 6 bin 800 TL'den başlıyor.

buyaka ofisleri Haberi

buyaka ofisleri


Netaş Telekomünikasyon A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;



Şirketimiz (kiracı) ile Yudo Leon Mizrahi ve Salvo Özsarfati (kiralayanlar) arasında, İstanbul ili, Ümraniye İlçesi, İnkılap (Çakmak) Mahallesi, 50 Pafta, 1840 ada, 233 Parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde inşa edilen "Buyaka İş Merkezi" isimli kompleks içinde yer alan, C Blokta bulunan, her biri 845m2 ve toplam alanı 1.690 m2 olan 15 ve 16. katların, şirket ofisi olarak kullanılması amacıyla, 11.02.2013 tarihinden itibaren yürürlüğe girmek üzere, 5+5 yıl süreli bir kira sözleşmesi imzalanmıştır. Kiralanan yerin aylık kira bedeli, ilk kira döneminde (11.02.2013-31.01.2014), ilk ay kirası net 22.252 ABD Doları, geri kalan aylarda net 33.378 ABD Dolarıdır. Devam eden yıllarda kira bedeline uygulanacak artış oranı yıllık %3...