18 / 05 / 2024

büyük ankara oteli binası

büyük ankara oteli binası

Ankara'nın gözde yerlerindeki kamu ya da özel sektöre ait bazı binalar atıl durumda bekliyor.

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

2005 yılında Büyük Tarabya Oteli depreme karşı güçlendirilmiştir!

2005 yılında Boğaz'da öngörünüm bölgesinde olan Büyük Tarabya Oteli, 'yenisini yaptırmazlar' diye 3 milyon 700 bin dolara ''sürtünme esaslı sarkaç deprem izolatörü'' sistemiyle depreme karşı güçlendirilmiş.

2006 yılında Büyük Tarabya Oteli Bayraktarlar Grubu'nun!

2006 yılında satışı Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilen, mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan Büyük Tarabya Oteli'nin yeni sahibi 145 milyon 250 bin dolarla Bayraktarlar Grubu olmuş.

Büyük Çankaya Oteli 159 milyon TL'ye icradan satışta!

Ankara'da 1991 yılında temeli atılan ve bir türlü bitirilemeyen Büyük Çankaya Oteli, 318.2 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden, 159 milyon TL'den başlayan fiyatla icradan satışa çıkarıldı...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı toplantısı gerçekleşti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, kent gündemine ilişkin önemli karar görüşüldü. Toplantının ilk günüde, çevre ilçelerde bulunan ve mahalle statüsüne kavuşan köylere, oyun parkları yapılmasına ilişkin önerge oy birliği ile kabul edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden baca temizliği kampanyası!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere baca temizliklerini yaz sezonunda yaptırmalarını öneriyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı yetkilileri, 15 Eylül tarihine kadar bacasını temizleten Ankaralılara fiyatlarda yüzde 25 indirim yapılacağını bildirdi.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Ankara Büyükşehir sosyal tesis ve kreş ihalesi 30 Nisan'da!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Çankaya Karakusunlar Mahallesi'nde Sosyal ve Kültürel Tesis + Kreş kullanımında bulunan taşınmaz üzerine Sınırlı Ayni Hak Tesis edilerek inşaat yaptırılacaktır.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 3.4 milyon TL'ye arsa!

Ankara Çankaya'da 3.862,32 metrekare yüzölçümüne sahip olan kreş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 30 Nisan 2015 günü saat 14:00'de kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuk koruma evi açacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için "Çocuk Koruma Evi" açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 1 milyon TL'ye satılık 14 daire!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Mamak İlçesinin Mutlu Mahallesi'nde bulunan 14 daire 1 milyon TL'ye 30 Nisan 2015 tarihinde ihale edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Çocuk Koruma Evi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, korunmaya muhtaç çocuklar için “Çocuk Koruma Evi” açacak. Büyükşehir Belediyesi ayrıca, Ankara ve yurt içinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ücretsiz geziler düzenleyecek.

büyük ankara oteli binası Haberi

büyük ankara oteli binası

Bir türlü faaliyete geçirilemeyen binaların ekonomi zararı ise milyon dolarları buluyor. İşte binalardan bazıları:
Ankara Büyükşehir Belediyesince birkaç yıl önce Eskişehir Yolu üzerinde, Armada Alışveriş Merkezi karşısında kongre merkezi olarak yaptırılmaya başlanan çelik konstrüksiyon, belediye aleyhine açılan davalar sebebiyle tamamlanamıyor.
Mülkiyeti, SGK'ya ait olan ancak daha sonra Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu çerçevesinde Hazine'ye devredilen, Tunus Caddesi'ndeki kullanılmayan bina ise uzun yıllar boş kaldıktan sonra ancak satışa çıkarılabildi.
Tekel'e ait olan ve iki yıl önce 100 milyon dolar bedelle TOBB tarafından satın alınan Eskişehir yolundaki ikiz kulelerin tadilat çalışmaları yeni bitti. Kuledeki iş yerleri yeni sahiplerini bekliyor.
Emekli Sandığı'na ait olan ve 26 Aralık 2005'te ihalesi yapılarak, yaklaşık 36 milyon dolar bedelle Çelikler İnşaat'a satılan Büyük Ankara Oteli binasındaki...