27 / 04 / 2024

büyük saray temel atma töreni

büyük saray temel atma töreni

Berlin'de 1950'lerde yıkılan Kral Frederick'in Büyük Sarayı'nın temeli atıldı...

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Kentlerden köylere göçün en büyük nedenleri: Daha iyi konut ve yaşam koşulları!

2020'den beri İstanbul'dan göç edenlerin sayısı kademeli olarak artmaya devam ediyor. TÜİK verilerine göre, büyük kentlerden göçün temel nedenleri arasında “daha iyi konut ve yaşam koşulları” geliyor.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! Demir fiyatları ne kadar oldu? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına büyük zam geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir fiyatlarına ne kadar zam geldi? 10 Mart 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim! Müteahhitler şokta! İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirim İnşaat sektörü temsilcilerini şok ederken güncel demir fiyatları merak ediliyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Migros'ta ayçiçek yağı, kırmızı et ve beyaz ette büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi

Migros Marketin başlattığı dev kampanya devam ediyor. Migros'ta seçili temel gıda ürünlerinde büyük indirim yapıldı. Peki Migros'ta hangi ürünler kaç TL indirme girdi? İşte 12 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Migros büyük kampanyasını duyurdu! Beyaz et ve sebze meyve ürünlerine dev indirim! 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Migros'ta seçili temel gıda ürünleri yaz mevsimine özel indirimle satışa sunuldu. Migros beyaz et ve sebze meyve ürünlerine büyük indirim yaptı. Peki bu ürünlerin indirimli fiyatı ne oldu? İşte 21 Haziran 2022 fiyat listesi

Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! Kampanya gibi duyuru

Aşırı enflasyon karşısında ezilen vatandaşın alım gücü market raflarındaki temel tüketim mallarını almaya yetmeyeince hükümet kampanya gibi bir duyuruya imza attı. Deterjan, sabun, tuvalet kağıdı, peçete bebek bezinde büyük indirim! KDV oranları düşürüldü.

İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın yıkım tartışmaları devam ediyor. Peki İzmir Büyükşehir Belediye binası yıkılacak mı?

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Mersin Büyükşehir'e ait geyrimenkuller için kira ödeme kolaylığı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

büyük saray temel atma töreni Haberi

büyük saray temel atma töreni

Almanya'nın başkenti Berlin'de Kral Frederick'in Büyük Sarayı olarak bilinen Büyük Sarayın temeli Cumhurbaşkanı Joachim Gauck tarafından atıldı. 600 milyon euro maliyetle 2019'da tamamlanması...