04 / 05 / 2024

büyükada ev fiyatları

büyükada ev fiyatları

Adalar İstanbul’un bir ilçesi olup, halk arasında Prens Adaları olarak da adlandırılmaktadır. Söz konusu adalar İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Pendik sahil yolunun karşısında konumlanmaktadırlar.

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim büyüyor! Ev sahibi kiracısını darp etti!

Kiracı ile ev sahibi arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Ülkenin dört bir yanından kiracı ev sahibi olayları yaşanırken bir yeni haber de Manisa'dan geldi. Manisa'da bir ev sahibi kiracısını darp etti. 

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Bu yıl ev fiyatları düşecek mi? Yeni ev hayali kuranlar dikkat! 

Bu yıl konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatları ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Konutta 3 yıl sonra fiyatlar geriledi!

Konut fiyatları ve kiralardaki baş döndüren artış bir nebze de olsa duruldu. Üç büyükşehirde fiyatlar geçtiğimiz ekim ve kasım ayında, 3 yıl sonra sınırlı da olsa geriledi. İşte detaylar...

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Şeker ve yağda büyük indirim! Fiyatlar düştü! Yetişen alır

Bu markette, ayçiçek yağı ve toz şeker için büyük bir indirim fırsatı sunuluyor. Bu avantajlı indirimden yararlanmak isteyenler için detaylar burada! Acele edin ve indirimlerin tadını çıkarın. İşte tüm indirim ayrıntıları...

Tarım Kredi'den siyah çaya büyük indirim: Fiyatlar dibe indi

Tarım Kredi Market'ten siyah çaya büyük indirim geldi. İşte detaylar...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gittikçe büyüyor! Ev sahibi kiracısının ikametgahını sildirdi!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar gittikçe büyüyor. Antalya'da bir ev sahibi kiracısını tahliye etmek için ikametgahını sildirdi. İşte ayrıntılar...

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

büyükada ev fiyatları Haberi

büyükada ev fiyatları

Adalar İstanbul’un bir ilçesi olup, halk arasında Prens Adaları olarak da adlandırılmaktadır. Söz konusu adalar İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy-Pendik sahil yolunun karşısında konumlanmaktadırlar.


Prens Adaları’nda, 20. y.y.’a kadar geniş bir Rum topluluğu bulunmakta iken İstanbul’da Rum nüfusunun azalmasıyla adalarda da Rum nüfusu azalmış ve 20. y.y. itibariyle yüksek gelirli Türk aileleri adalara yerleşmeye başlamıştır. Yine 1950’li yıllarda Musevi iş adamlarının da adalara yerleşmesiyle, yüksek gelir grubuna hitap eden köşk, villa gibi taşınmazların sayısı adalar genelinde artmıştır.   


Aynı zamanda ulaşım imkanlarının artması ve altyapısının güçlenmesi ile birlikte emlak piyasasının canlandığı  Adalar ilçesi, son dönemlerde hem yaz hem de kış aylarında tercih edilen bir bölge haline gelmiş olup, adalar genelinde yerleşim bölgeleri genellikle kuzey ve batı cephesinde yoğunlaşmıştır.

Yüksek gelirli gruplar adalarda genellikle...