07 / 05 / 2024

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik adres

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik adres

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Büyükadalı tarafından kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obelısk Danışmanlık Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hossam E.A.M.Y. tarafından kuruldu.

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi kuruldu!

My Saff Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Organizasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahrettin Yahşi, Hayati Bayrak, Ahmet Furkan Kaya ve Yüksel Piroğlu ortaklığında kuruldu.

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yto Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Asena Sevda Tavukçuoğlu tarafından kuruldu.

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Click Property Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Tatıana Gorodıshcheva tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Mirmax Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirmax Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Marina Maximova ve Natalia Mıronova ortaklığında kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik adres Haberi

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik adres

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Büyükadalı tarafından kuruldu.

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...