23 / 07 / 2024

büyükbalıklı meydan projesi

büyükbalıklı meydan projesi

Bütünşehir sınırları içerisindeki tüm bölgelerin her türlü eksiğini gideren Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Büyükbalıklı'ya meydan ve cami kazandırıyor.

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

Tarihin en büyük afet konut projesi 1 yılda tamamlanacak! 10 ildeki 307 bin 763 bina incelendi!

Türkiye'nin 10 şehrinde büyük yıkıma sebep olan  Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili açıklamalarda bulunan Çevre  Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Cumhuriyet tarihimizin en büyük afet konutu seferberliğini başlatıp, 1 yıl içerisinde tamamlayacağız" diye konuştu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi, Financial Times'ta!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi İngiliz Financial Times gazetesinde yer aldı.

TOKİ ile 500 bin aileye ucuz konut! Büyük fırsat bir tık ötenizde! 20 yıl vade ile ev sahibi olun

Cumhuriyet tarihin en büyük sosyal konut projesi olduğu söylenen projede rekor geliyor. Eylül ayında detayları ile birlikte projeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklayacak. TOKİ ile 20 yıl vadeli uygun fiyata ev alabilirsiniz. İşte detaylar…

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

büyükbalıklı meydan projesi Haberi

büyükbalıklı meydan projesi


Bütünşehir sınırları içerisindeki tüm bölgelerin her türlü eksiğini gideren Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesine bağlı Büyükbalıklı Mahallesi’ne kazandırılacak meydan ve cami konusunda proje çalışmalarını tamamladı.


İnşaat alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bölgeye nefes aldıracak caminin 600 kişi kapasiteli olacağını ve eski caminin yıkılarak mahalle meydanına dahil edileceğini söyledi. Bütünşehir uygulaması kapsamında Bursa’nın her tarafında tüm eksiklikleri giderme noktasında ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başkan Altepe, özellikle köy, mahalle ve semtlerde camilerin yapılması, mevcut camilerin birer yaşam alanına dönüştürülmesi konusunda hassas olduklarını ifade etti. Büyükbalıklı’nın da bu vizyon çerçevesinde ele alındığını ve bölgenin ihtiyacı olan meydan ile cami düzenlemesi konusunda düğmeye basıldığını ifade eden Başkan Altepe, “Buradaki nüfus her geçen gün artıyor. Mevcut küçük cami eskidi ve önemli...