03 / 05 / 2024

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Koçmar ve Emircan Büyükbudak ortaklığında kuruldu. 

Altın alanlara Amerika'nın en büyük yatırım bankasından kötü haber!

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük yatırım bankalarından olan Citi Research, bugün yayımladığı raporda, ons altın için kısa vadeli hedefini düşürdü. İşte detaylar...

Türk savunma sanayisinden deprem bölgesine 8 milyar liralık yatırım!

Türk savunma sanayisi, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde zarar gören şehirlerde 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayarak 8 milyar liralık yatırım imzalayacak.

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

Bakan’dan 20 milyar liralık yatırım açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Milli Teknoloji Hamlesini destek verecek 20 milyar liralık bu büyük yatırım hamlesini önemsiyoruz, vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Organizasyon Turizm Danışmanlık Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Merter tarafından kuruldu.

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akakia Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayazıt Ünsal tarafından kuruldu.

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Büyükadalı Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Büyükadalı tarafından kuruldu.

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esse Gayrimenkul Danışmanlık Asansör Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Yıldız tarafından kuruldu.

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Mbü Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de kuruldu.

Libya'dan Türk müteahhitlere 120 milyar dolarlık yatırım fırsatı!

DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da başta müteahhitlik olmak üzere tüm sektörlerde 120 milyar dolarlık yatırım hacmi var. Türk yatırımcılarımızın bunu değerlendirmesini çok istiyoruz. Libya'dan da bu yönde çağrı var" diye konuştu.

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Homev İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Kanan Taherkhani ve Majid Majidi tarafından kuruldu.

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Darna İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım İnşaar Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faris Khalid Elamin Mohamed ve Mohammad Shokeir tarafından kuruldu. 

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Haberi

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Koçmar ve Emircan Büyükbudak ortaklığında kuruldu. 

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Firmalar ve şirketler ile bütün kurum ve kuruluşların esassözleşmelerinin hazırlanarak kuruluş süreçlerinde ve/veya esas sözleşmelerinin değiştirilmesinde, şirketlerin paylarının devrinde, birleşme, bölünme, devralma, nev'i değişikliği, tasfiye süreçlerinde, genel kurul ve yönetim kurulu toplantılarının düzenlenmesi konularında danışmanlık hizmetleri vermek. b. Lisans, marka ve patent gibi hakların en müsait şartlarla temini konusunda danışmanlık hizmeti vermek, Türk Patent ve Marka Kurumu ve yurtdışındaki ilgili yetkili makamlar nezdinde başvuru, takip ve tescil işlemlerini yürütmek, tescilli hakların korunması konusunda her türlü danışmanlık faaliyetlerini yürütmek, fikri ve sınai mülkiyet haklarının devrinde aracılık etmek ve...