16 / 05 / 2024

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan iki yeni yol, Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arasındaki mesafe de 4.5 kilometre azalacak.

Küçükçekmece'de komşular arasında çatı kavgası!

Küçükçekmece'de komşu aile fertleri arasında asbestli çatı malzemelerin kaldırılmaması sebebiyle kavga çıktı.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde satılık 3 arsa!

Öz-Ar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy-Deliklikaya Sanayi Bölgesi'ndeki 3 arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 27 milyon 650 bin 700 TL olarak belirlendi.

KİPTAŞ'tan Hadımköy ve Pendik'e memur konutları geliyor!

İstanbul genelinde 75 bin konut hayata geçiren KİPTAŞ Hadımköy ve Pendik'te memurlara özel konut inşa edecek...

QZENS Mobilya en hızlı büyüyen şirketler arasında!

Halil İbrahim ve Yılmaz Doğan’ın 2003 yılında 160 metrekarelik bir atölyede kurduğu “QZENS Mobilya”, Türkiye’de en hızlı büyüyen ilk 100 şirket arasında yer aldı.

Türkiye, dünyada en hızlı büyüyen ekonomiler arasında!

Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Cyrill Muller, Türkiye ekonomisinin çok sağlam bir şekilde büyüdüğünü ve dünyada en hızlı büyüyen ekonomiler arasında yer aldığını belirtti.

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

Hadımköy'e Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesi geliyor!

HASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bozdağ: "48 dönümlük arazide Türkiye'nin en büyük sağlık meslek lisesini Hadımköy'de yapmayı planlıyoruz" dedi.

Tem 34'te faizsiz taksitlerle ödeme fırsatı!

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile inşa edilen proje, İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir-Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.

Tem 34'te faizsiz taksitlerle satın alma avantajı!

Akyapı, Eşbah Yapı ve Nil Yapı ortaklığı ile yükselen proje, İstanbul Esenyurt’un Kıraç bölgesinde, Mahmutbey gişelerine yalnızca 10 dakika mesafede, Bahçeşehir - Hadımköy gişeleri arasında, 3. Köprü ve 3. Havalimanı bağlantı yolları arasında yer alıyor.

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolunda sona gelindi!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi açıldı!

Kale Uluslararası Turizm Seyahat ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Tamer Çınar Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde açıldı.

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası Haberi

Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arası

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan iki yeni yol, Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arasındaki mesafe de 4.5 kilometre azalacak.


Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapımına başlanan iki yeni yol, D-100 Karayolu ve Hadımköy gişeleri arasındaki trafik yoğunluğunu yüzde 30 oranında azaltacak. Yol sayesinde Büyükçekmece-Hadımköy gişeleri arasındaki mesafe de 4.5 kilometre azalacak. 


Aynı anda iki yol yapımına birden başlayan Büyükçekmece Belediyesi ekipleri, 24 metre genişliğinde ve toplam 7 km uzunluğundaki yolları bu yıl içinde tamamlayacak. Ayrıca her iki yolun gidiş ve dönüş istikametlerine özel bisiklet yolları yapılıyor. 


YOLLAR NEREDEN GEÇECEK? 


Yollardan bir tanesi, Alkent Mahallesi ile Demir La Vida Yaşam Merkezi arasından geçecek. Tulipa Villaları ve Göl Malikaneleri’nin önünden geçecek olan yol, Büyükçekmece Atatürk Spor Kompleksi yanından Büyükçekmece merkeze bağlanacak. 


Diğer yol ise Çakmaklı Mahallesi Pelican Hill önünden başlayıp Alman Liseliler...