07 / 05 / 2024

büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi

büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Büyükçekmece'ye 2 sosyal tesis müjdesi!

Büyükçekmece'deki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ilçeye kazandırdığı iki sosyal tesisin daha açılışını yaptı.

TOKİ'den Büyükçekmece'ye ucuz konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Büyükçekmece’de alt gelir grubu vatandaşlara yönelik bir sosyal konut projesini hayata geçireceklerini müjdeledi...

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Büyükçekmece Türkan Saylan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Türkan Saylan Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.

Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisleri modernize ediliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaptığı açıklamada Celaliye Sosyal Tesisleri'nin iç ve dış mekanlarında yenileme çalışması başlattıklarını belirtti.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon TL'ye ihale ediliyor!

Mülkiyeti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı'na ait olan Büyükçekmece Sosyal Tesisleri binası 3 milyon 199 bin TL bedelle 15 yıl süreyle irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilme hakkı ihale edilecek.

Büyükçekmece Sosyal Tesisleri ihalesi 9 Ağustos'ta!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi'nde hâlihazırda mevcut bulunan binanın, Büyükçekmece Sosyal Tesisleri olarak faaliyete geçebilmesi için yapım, onarım, tadilat ve tamirat işlerini ihale edecek. İhalesi 9 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Büyükçekmece Belediyesi 44.6 milyona konaklama tesisleri yaptıracak!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece'de “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatı işini ihaleye çıkardı. Konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi!

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri fiyat listesi konutların alanlarına göre değişiyor. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal yaşam alanları bulunuyor.

büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi Haberi

büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi

Büyükçekmece'ye kazandırdığı yeni sosyal tesislerle ilçenin sosyal hayatına önemli katkılar sunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün dikkat çeken projeleri arasında yer alan Kordonboyu Sosyal Tesisleri tamamlandı.

Türkiye'nin en uzun ve gözde sahil şeritleri arasında yer alan Kordonboyu'nda yapımı tamamlanan Kordonboyu Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor.

Sosyal yaşama renk katacak

Yıllardır Kordonboyu'ndaki binanın Büyükçekmece Belediyesi tarafından baştan sona yenilenmesi sonrasında tamamlanan bina, yenilenen modern mimarisi ve vatandaşlara sunacağı kaliteli hizmetlerle fark yaratacak. Büyükçekmecelilerin merak ve heyecanla beklediği tesis, her yaştan vatandaşın kaliteli ve huzurlu zaman geçirebileceği uğrak noktalardan biri haline gelecek.

Vatandaşlar için her ayrıntı düşünüldü

Belediye başkanlığı görevi süresince Kordonboyu'nu Türkiye'de bir marka haline getirmek için gece gündüz çalışan Başkan Akgün, Kordonboyu Sosyal Tesisleri'ni inşa ederken tüm ayrıntıları da planladı. Kordonboyu Sosyal...