12 / 05 / 2024

büyükçekmece metrobüs projesi

büyükçekmece metrobüs projesi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün: “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu yıllardır dile getiriyorum. Yapılacak çalışmaların da yakından takipçisi olacağım” dedi.

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye metro ve metrobüs sözü!

İBB Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Uysal, "Biz buraya hem metroyu hem de metrobüsü getireceğiz. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Ağustos ayındaki dolar kuru ve ekonomik saldırı olmasaydı ihaleye çıkacaktık" dedi...

Büyükçekmece Yat Limanı için yürütmeyi durdurma kararı!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Büyükçekmece Yat Limanı Projesi ile ilgili mahkeme durdurma kararı verdi

Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma planı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü Koruma Alanı Kara Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi!

Avenue İstanbul projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Avenue İstanbul Projesi Büyükçekmece fiyat listesi 443 bin TL'den başlıyor...

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi!

Avenue İstanbul Konutları Büyükçekmece Projesi için ön talepler alınıyor. Proje Gül İnşaat tarafından 436 konut olarak hayata geçiriliyor...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece'ye 3 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Büyükçekmece'de 3 bin konutluk kentsel dönüşüm planlanıyor. Bölgede hem kamunun hem de özel sektörün yatırımları sürüyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

büyükçekmece metrobüs projesi Haberi

büyükçekmece metrobüs projesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde bütçe görüşmeleri tamamlandı ve Büyükçekmece Belediyesi'nin bütçesi de onaylandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu vesileyle Büyükşehir Meclisinde söz alarak bir teşekkür konuşması gerçekleştirdi.

Başkan Dr. Akgün şöyle konuştu:  “Uzun yıllardır yapımı için uğraş verdiğimiz Büyükçekmece D-100 Karayolu üzerindeki dört köprünün tamamının yapımı bitmek üzeredir.  Biten kısmı bile trafiği oldukça rahatlatmış, çökmekte olan eski köprülerin yerine güvenlikli yeni köprüler yapılmıştır. Ayrıca Beylikdüzü- Silivri metrobüs hattı yapımı için İBB'nin 2018 bütçesinde ödenek ayırmasından dolayı İBB eski Başkanı Sn. Dr. Kadir Topbaş, İBB Başkanı Sn. Av. Mevlüt Uysal ve İBB Meclisinin tüm üyelerine şahsım, Belediye Meclisimiz ve büyük  Büyükçekmece  ailem adına teşekkür ediyorum.”

Başkan Dr. Hasan Akgün ayrıca, “Metrobüs hattının, Büyükçekmece’miz ve bölgemiz için ne kadar önemli olduğunu...