18 / 05 / 2024

Büyükçekmece Mimaroba pazar yeri ne zaman bitecek

Büyükçekmece Mimaroba pazar yeri ne zaman bitecek

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi ve Büyükçekmece hakkında açıklamalar yaptı. Akgün, "Büyükçekmeceli gençlerimiz için önemli istihdam kaynağı olan yat limanı projesi maalesef gecikmiştir" dedi.

Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları!

24 Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Mimaroba'da hayata geçirilen Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanıtılıyor. İşte, Marina 24 Büyükçekmece daire fiyatları...

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Büyükçekmece sahilindeki pazar yerine Danıştay kararı!

Danıştay 8'inci Dairesi, Büyükçekmece sahilindeki dolgu alanının İSPARK tarafından pazar yeri olarak işletilmesini hukuka uygun bulmadı. Vatandaşlar, sahildeki yürüyüş yollarının pazara dönüşmesinden rahatsızdı.

Büyükçekmece Tepecik'e düğün salonu ve halk eğitim merkezi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonunun daha hızlı tamamlanabilmesi ve Hürriyet Mahallesi, Millet Caddesi üzerinde de semt pazarı kurulması yönünde harekete geçti.

Toskana Vadisi’nin mimarı Büyükçekmece’de işi büyüttü!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesiyle Türkiye pazarına adım atan Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki Emaar Türkiye, şimdi de vadinin yanında Designer Outlet projesi için kolları sıvadı.

Büyükçekmece Dizdariye Kapalı Salı Pazarı güzergahı değişecek mi?

Büyükçekmece Belediyesi'nin Şubat ayı birinci oturumu TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıda gündem ait 6 madde ve ek 1 madde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükçekmece Salı Pazarı yeni çehresine kavuşuyor!

Büyükçekmece’de uzun yıllardan beri halka hizmet veren kapalı Salı Pazarı, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla yeni çehresine kavuşuyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, "İlçe genelindeki semt pazarlarımızı kapalı hale getireceğiz" dedi.

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Satış süreci devam eden Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri'nde fitness, salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk evi yer alıyor

Büyükçekmece'de köy pazarları kurulacak!

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece fiyat!

Toplamda 152 konuttan oluşan ve İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece'de konumlandırılan Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece fiyat ları 242 bin liradan başlıyor. Projede, toplamda 152 konut bulunuyor.

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları!

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba daire fiyatları haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 152 adet konuttan meydana gelen Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba projesinde daire teslimlerinin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları!

Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde teslimler bu yıl Kasım içerisinde yapılıyor. Büyükçekmece Atlas Vadi Mimaroba Konutları projesinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri!

Atlas Vadi Mimaroba Büyükçekmece Evleri Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Atlas Vadi Mimaroba projesinde konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks olarak tasarlandı...

Büyükçekmece Mimaroba pazar yeri ne zaman bitecek Haberi

Büyükçekmece Mimaroba pazar yeri ne zaman bitecek

Büyükçekmece'deki basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yurt dışı temasları ve 2014 yılı içerisindeki çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Akgün, basın açıklamasında "Büyükçekmeceli gençlerimiz için çok önemli bir istihdam kaynağı olan yat limanı projesi maalesef gecikmiştir" derken, 2015 yılı itibariyle Tepecik ve Mimarsinan'daki yeşil alanların düzenleneceği müjdesini verdi. 


Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Akgün, basın açıklamasından önemli mesajları resmi Twitter hesabı aracılığıyla sosyal medyada paylaştı. İşte Akgün'ün açıklamalarından notlar;


"Büyükçekmece'de; kentin tarihi ve doğal dokunusuda dikkate alarak geliştirdiğimiz projelere bir yenisini daha ekledik. 


Uzun zamandır gölün temizlenmesine ilişkin araştırmalarımız sürmekteydi. 


Teknik ekiplerimizin yaptığı araştırmalar sonucunda uzman ekiplere ulaştık. 


Bu kapsamda Büyükçekmece Gölü'nde ıslah çalışmalarına başladık. 


Festival'in burada yapılması nedeniyle dünyanın dört bir yanından gelen yabancı konuklarımızı bu bölgede ağırlıyoruz. 


Zaman...