22 / 07 / 2024

büyükçekmece park inşaatı

büyükçekmece park inşaatı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Yeşil Yaşam Projesi” kapsamında yer alan Büyük Atatürk Parkı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükçekmece Comfort City'de 4 milyon TL'ye! Hemen teslim!

Aykuş İnşaat'ın İstanbul Büyükçekmece'de inşa ettiği Comfort City projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Comfort City projesinin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.

Büyükçekmece İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra!

İncesu İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen  İncesu Konakları'nda teslimler 5 ay sonra başlıyor. Peki İncesu Konakları ne kadar? İşte İncesu Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Büyükçekmece Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksit imkanı!

Kargrup İnşaat tarafından Büyükçekmece'de inşa edilen Pera Konakları'nda yüzde 60 peşinat kalanı taksitle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Büyükçekmece Pera Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? Pera Konakları fiyat listesi...

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

Büyükçekmece Tepecik'in imar planlamaları tamamlanıyor!

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Aralık ayı birinci oturumunda Tepecik Mahallesi'nin imar planları ele alındı. 

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Büyükçekmece'de Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli atıldı!

Cumhuriyet’in 97’inci yılı anısına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğduğu ev Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Bugün evin temeli atıldı.

büyükçekmece park inşaatı Haberi

büyükçekmece park inşaatı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un incisi olacak projemiz, bölgemizin de değerini arttıracak. Bu bölgemiz aynı zamanda da akciğerlerimiz olacak.” diye konuştu.


Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün yapımında son aşamaya gelinen Mimarsinan Sahil Yolu ve Büyük Atatürk Parkı'nda incelemelerde bulundu. Akgün, proje kapsamında yetkililerden bilgi aldı. Barış Manço Parkı'yla, Mimarsinan Bababurnu'ndaki 4.5 kilometrelik alanın bağlantı yolu tamamlandığında, Türkiye'nin en büyük mahalle parkı olacağını söyleyen Akgün, “Proje ayrıca İstanbul'a 255 bin metrekarelik dev bir yeşil alan kazandırılacak.” ifadelerini kullandı. 


Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Akgün, “İstanbul'un incisi olacak olan projemiz bölgemizin de değerini arttıracak. Bu bölgemiz aynı zamanda da akciğerlerimiz olacak.” diye konuştu. Büyük Atatürk Parkı bünyesinde bulunan bisiklet yolu, tren yolu, yürüyüş yolu...