15 / 05 / 2024

Büyükçekmece Pınartepe Residence

Büyükçekmece Pınartepe Residence

Pınartepe Residence şehrin sakin ve özel semtlerinden Büyükçekmece’de çağdaş bir mimaride, yaşama olanağı sunuyor. Dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyükçekmece Pınartepe mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Pınartepe Mahallesinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılacak!

Silivri'de meydana gelen depremde hasar gören İstanbul Büyükçekmece Vergi Dairesi yıkılıp yeniden inşa edilecek...

Büyükçekmece ve Beylikdüzü 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece İlçesi, Pınartepe Mahallesi ve Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi, 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Büyükçekmece'de 4.4 milyon TL'ye düğün salonu yaptırılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece Ulus Mahallesi'nde düğün salonu yaptırıp, 15 yıllığına irtifak ve intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 4 milyon 414 bin 429 TL olarak belirlendi.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Daire seçeneklerinin 2+1'den başlayarak 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı Liv Büyükçekmece projesi 9 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Liv Residence nerede?

Büyükçekmece Pınartepe Residence'ta 380 bin TL'ye!

Pınartepe Residence şehrin sakin ve özel semtlerinden Büyükçekmece’de çağdaş bir mimaride, yaşama olanağı sunuyor. Dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor.

Büyükçekmece Pınartepe imar planı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Mayıs'ta askıya çıkarılan Büyükçekmece ilçesine bağlı Pınartepe Mahallesi, 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı yarın askıdan iniyor...

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Koldere Turizm ve Limited Şirketi Şirketi Büyükçekmece Şubesi 20 bin TL sermaye ile 3 Haziran' da İstanbul Büyükçekmece Pınartepe Mahallesi Avrupa Caddesi 13B/1' de açıldı.

Büyükçekmece Pınartepe imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükçekmece ilçesine bağlı Pınartepe Mahallesi, 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı'na ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Büyükçekmece Pınartepe Residence Haberi

Büyükçekmece Pınartepe Residence

Pınartepe Residence, alt ve üst yapıları modern tekniklerle kurulu, dayanıklı ve mimari açıdan her boyuttaki aileye uygun tarzda düşünülmüş, 3 blokta toplam 97 daireden oluşuyor. Daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçeli ve teraslı dubleksler olmak üzere, 90 – 246 m² aralığında seçenekler içeriyor.


Şehir hayatının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanan yapıda ve ayrıca tüm daire sahiplerinin yararlanabildiği açık ve kapalı havuz, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna gibi sosyal olanaklar da bulunuyor.


Öte yandan 24 saat kameralı güvenlik, jeneratör, asansör ve kapalı otoparkı da şehirde yaşama kolaylık sağlayan diğer özellikler olarak öne çıkıyor.


Sevdiklerinizle beraber gürültüden uzak, yeşilin huzur veren yapısı ve gökyüzünün maviliğini yaşayabileceğiniz, deniz ve göl manzaralı özel yaşam alanlarımızda keyifle vakit geçirebileceğiniz Pınartepe Residence’ta yeriniz hazır. Projemizin yer aldığı...