27 / 04 / 2024

Büyükçekmece projeleri

Büyükçekmece projeleri

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Büyükçekmece şantiye alanına döndü!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Akgün, "Hedefimiz çok daha çağdaş ve insanların çok daha mutlu olduğu bir Büyükçekmece" diye konuştu.

Büyükçekmece İstanbul'un göz bebeği oldu!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece sahilinin İstanbul'un gözbebeği olduğunu söyleyerek, “Tam bir sahil kasabası oluşturacağız” dedi.

Hasan Akgün Büyükçekmece'nin imar planlarını anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Celaliye'de gerçekleştirilen Mayıs Ayı meclis toplantısından sonra basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akgün Büyükçekmece'deki imar planlarını anlattı.

Büyükçekmece'ye yeni belediye sarayı inşa edilecek!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni bir belediye sarayı yapacaklarını söyledi. Belediye sarayını Büyükçekmece halkının yeni evi olarak yorumlayan Başkan Akgün, "İnşaatta son aşamaya gelindi'' dedi.

Büyükçekmece'de 4 yeni kreş açılacak!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'den çalışan ailelerin çocukları için müjdeli haber. Büyükçekmece Belediyesi, ilk etapta 4 mahallede yapılacak olan kreşi ilçe halkının hizmetine açacak.

Büyükçekmece'nin çehresi değişiyor!

Doğası, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle İstanbul'un en nadide ilçeleri arasında gösterilen Büyükçekmece'de hayata geçirilen yeni projeler ilçenin çehresini değiştirdi.

Hasan Akgün: Büyükçekmece'yi birlikte kuracağız!

Hasan Akgün, ilçenin geleceğini ilgilendiren önemli kararların toplumun her katmanının görüşü doğrultusunda alındığının altını çizerek, "Bugüne kadar olduğu ilgi bundan sonrada Büyükçekmece'nin geleceğini birlikte kuracağız" ifadesini kullandı.

Kardeş Şehirler Buluşması Trabzon'da gerçekleşti!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP )'nin " Kardeş Şehirler Buluşması " etkinliği kapsamında Trabzon'a gitti.

Büyükçekmece'ye modern altgeçit!

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

Büyükçekmece'ye enerji parkı kuruluyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Karaağaç Mahallesi’nde kuracağı “Güneş enerjisi Parkı” ile hem kendi enerji ihtiyacını karşılayacak, hem de ek gelir elde edecek . enerji parkı yaklaşık 85 dönüm arazi üzerine kurulacak

Büyükçekmece 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi olacak!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “Büyükçekmece Bölgesi, 3 sene içinde büyük projelerin yeni adresi ve İstanbul’un en önemli villa yerleşim merkezi olacak” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece'de köy pazarları kurulacak!

Büyükçekmece Belediyesi, Haziran Ayı birinci Meclis Toplantısında Başkan Akgün, Büyükçekmece sınırları genelinde köy pazarı kurulacağı müjdesini verdi. Akgün, köylülerin ürünlerini satması için belli başlı merkezler oluşturacağını söyledi.

Demir La Vida projesi 2016'da teslim edilecek!

Demir La Vida, Büyükçekmece, Alkent 2000 Mahallesi'nde, yaklaşık 42 bin 600 metrekare arazi içinde, 16-19 katlı 6 blokta, 1 + 1'den başlayıp 6+1 özel loft dairelere kadar çeşitlilik gösteren 389 konut, özel blokta 200 odalı otel bulunan bir proje.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Büyükçekmece Belediyesi EMlTT Fuarı'nda tanıtılıyor!

Dünyanın en büyük, en saygın turizm fuarlarından biri olarak gösterilen EMITT Fuarı'na katılacak olan Büyükçekmece Belediyesi, kültür ve turizm projeleri ile fuara damgasını vurmaya hazırlanıyor.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Büyükçekmece'de 2014 yılında satışa çıkacak konut projeleri!

İstanbul'un batısında yer alan ve Marmara Denizi ile çevrili Büyükçekmece, hem yaz hem kış için İstanbul'dan uzaklaşmak istemeyenlerin tercih ettiği lokasyon. Bu sene ilçede 3 proje satışa çıkacak...

Büyükçekmece konut projeleri 2013!

2000'li yılların başından bu yana nitelikli konut projelerinin çoğalmaya başladığı Büyükçekmece, yeni konut projeleriyle hızla dönüşüyor. İşte İstanbul'un ortasında gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunan Büyükçekmece konut projeleri...

Büyükçekmece Gölmahal'de 1 milyon 295 bin dolara!

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece göl kenarında hayata geçirilen Gölmahal Villaları, Türkiye’nin ilk hibrit projesi olma özelliği ile dikkat çekiyor

Büyükçekmece Belediyesi, 30.6 milyon TL'den arsa satıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fatih mahallesinde bulunan arsayı 30 milyon 665 bin 563,50 TL'den satışa çıkardı. Satış, 05 Haziran 2012 Salı günü saat 10:30'da yapılacak

Büyükçekmece'de Günyüzü Konakları'nda 380 bin TL'ye daire! İcradan!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Merkez mahallesindeki Günyüzü Konakları'ndaki daireyi 380 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 03 Temmuz 2012 Salı günü 15:00-15:10 saatleri arasında yapılacak

Büyükçekmece Vest Bloks Evleri'nde 359 bin TL'ye! Haziran'da teslimler başlıyor!

3 blokta 192 konuttan meydana gelen Büyükçekmece Vest Bloks Evleri projesinde teslimler önümüzdeki ay başlayacak. Projede evler deniz ve göl manzarasına sahip

Ekin Büyükçekmece Konakları'nda 950 bin dolara! Hemen teslim!

Özakın İnşaat'ın hayata geçirdiği Ekin Büyükçekmece Konakları projesinde oturuma hazır villaların fiyatları 950 bin dolardan başlangıç gösteriyor

Büyükçekmece projeleri Haberi

Büyükçekmece projeleri

Büyükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye hizmet binasında yapılan tanıtım toplantısına belediyedeki birimler katılarak bugüne kadar Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan faaliyetler ve hayata geçirilebilecek projeleri masaya yatırdı.

Büyükçekmece Belediyesi ve Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark sorumluları toplantının sonunda belediye birimleri arasında proje geliştirme birimini kurarak ileriki dönemlerde Avrupa Birliği projeleri konusunda ortak projeler üreteceklerini dile getirdi.

“Güzel projelere imza atacağız”

Büyükçekmece’de önemli çalışmalara imza atıldığını dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’nin mutluluk şehri olarak bilinmesinde belediyemizin faaliyetleri de etkili olmuştur. Çalışmalarımıza her zaman için ‘Önce insan’ diyerek başladık. Vatandaşlarımızın huzur ve refahı bizim için her şeyden önce gelir. Bu yüzden Büyükçekmece Belediyesi olarak hep insan odaklı çalışmalar hayata geçirdik. Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark sorumluları belediye personeliyle bir...