06 / 05 / 2024

büyükçekmece riskli yapı

büyükçekmece riskli yapı

Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Sedef Sokak'ta 5 blok ve 36 daireden oluşan riskli yapılar, belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı...

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar yıkılıyor!

Silivri açıklarında 26 Eylül'de yaşanan 5,8'lik depremin sonrasında kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilen Büyükçekmece'de risk taşıyan 2 bina daha yıkılıyor...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece Marmara depremine hazırlanıyor: Deprem riskli 8 blokluk 64 daireli site yıkılıyor!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çerçevesinde dprem riskli 8 blokluk 64 daireli sitenin yıkımına başlandı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, dönüşümle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece'deki riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Göl Havzası, Merkez, Tepecik, Celaliye, Kamiloba Tem Üstü ve Tem Altı, Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü, Kumburgaz, Kartaltepe, Mimarsinan, Batıköy Mahallesi, Türkoba, Tepekent Nazım İmar Planlarına ait Riskli Yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece'de riskli binalar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, söz konusu yıkımlar hakkında açıklama yaptı.

Büyükçekmece'de riskli iki bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde riskli olduğu belirlediği iki binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Mesaken Emlak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Arafat Alhan tarafından açıldı.

Büyükçekmece’de riskli yapılar yıkılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi beklenen Marmara depremi uyarılarını dikkate alarak, ilçedeki hasarlı ve riskli yapıları yeniliyor...

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

büyükçekmece riskli yapı Haberi

büyükçekmece riskli yapı

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ilçede kentsel dönüşüm çalışmaları sürdürülürken, 26 Eylül'de meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremin ardından riskli yapıların yıkım ve yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu çerçevede Büyükçekmece Atatürk Mahallesi, Sedef Sokak'ta 5 blok ve 36 daireden oluşan riskli yapılar, belediye ekiplerinin gözetiminde yıkıldı.

Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında 2014 yılında yerinde yenileme çalışmalarının başlatıldığı Büyükçekmece'de 5 yılda riskli olarak değerlendirilen 1200 binadaki 15 bin konutun yıkımı tamamlandı.

Ayrıntılar...