05 / 05 / 2024

Büyükhanlı Grup

Büyükhanlı Grup

Turizmde lüks destinasyon olma yolunda ilerleyen Bodrum’a yeni bir otel geldi. Büyükhanlı Grup, 150 milyon dolar yatırımla açtığı Caresse’yi, 12 ay boyunca açık tutmayı planlıyor

Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatı! Teslimler Haziran 2025'te!

Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükselen Büyük Konaklar Büyükçekmece'de yüzde 20 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Önay Büyük Konaklar'ın fiyatı ne kadar? İşte Büyük Konaklar ile ilgili ayrıntılar...

Önay Büyük Konaklar'da sıfır vadeyle 24 ay taksit fırsatı! Son gün 31 Ekim!

Önay Büyük Konaklar projesi, Önay Grup imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece'de yükseliyor. Büyükçekmece Gölü'ne yürüme mesafesinde hayata geçirilen projede, göl manzaralı 27 adet villa yer alıyor. 

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

İnşaat devi 2 milyar lira borçla battı! Dünyada en büyük 250 müteahhitlik şirketi arasındaydı

Bir zamanlar yurtdışında gerçekleştirdiği projelerle dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasına giren Kayı İnşaat ve grup şirketi Bilyap için iflas kararı verildi.

Büyük depremde İstanbul'daki 91 bin 81 bina ağır hasar görecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

Murat Köse'den Ankara Büyükşehir'e raylı sistem eleştirisi!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin raylı sistem yatırımlarını eleştirdi.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Büyükhanlı Grup Haberi

Büyükhanlı Grup

Ankara merkezli Büyükhanlı Kardeşler Grubu, Bodrum’a lüks otelcilikle girdi. Asarlık Mevkii’nde 84 odalı ultra lüks otel inşa eden grup, otelin işletmeciliği için ise Starwood Grubu’nun premium markalarından ‘The Luxury Collection’la anlaştı. Bu markanın Türkiye’deki ilk oteli de ‘Caresse a Luxury Collection Resort & Spa’ ismiyle faaliyete geçti.


Büyükhanlı Grup Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı, daha önce bulundukları alanda Fuga Otel’in yer aldığını belirterek, eskiyen otelin yerine 4.5 yıllık inşaat sonrasında 150 milyon dolarlık yatırımla ‘Caresse a Luxury Collection Resort & Spa’yı kurduklarını söyledi.


Otelin inşaatının 15 Temmuz’da bittiğini, ağustos itibariyle de resmi açılışını yapacaklarını belirten Büyükhanlı, otellerinde 77 oda artı 7 adet rezidans tipi otel odasıyla toplam 84 oda bulunduğu bilgisini verdi. Volkan Büyükhanlı, 10 bin metrekare alan üzerine inşa edilen...