24 / 07 / 2024

büyükhanlı plaza ataşehir

büyükhanlı plaza ataşehir

Büyükhanlı Plaza Anadolu Yakası'nın 2 ana ulaşım arteri olan E5 ve TEM karayollarının kesişim noktasında Marriott Asia ve Renaissance Hotel ile komşu lokasyonda Kadıköy-Kartal Metro hattı üzerinde bulunuyor...

Büyükhanlı Plaza'nın havadan görüntüleri!

bin 968 metrekare ofis alanı bulunan Büyükhanlı Plaza projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Büyükhanlı Plaza 14 katlı blok halinde yükseliyor

Ataşehir Büyükhanlı Plaza'nın havadan son görüntüleri!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza projesi 29 bin 754 metrekare kapalı alana sahip olarak yükseliyor. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından inşa edilen Büyükhanlı Plaza'da 16 bin 968 metrekare ofis alanı bulunuyor

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesi büyüyor!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir'de hayata geçirilmesi planlanan proje büyütülüyor. İşte MHR GYO Ataşehir projesi ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Tahir Büyükakın'dan Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın Bakanlığımıza devri konusundaki en önemli kısmı hallettik" dedi.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

İzmir Gayda Ataşehir daire fiyatları!

İzmir'in Çiğli ilçesine bağlı Ataşehir Mahallesi'nde yükselen Gayda Ataşehir projesinde yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için 22 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ön taleplerin toplandığı Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye-Ataşehir bölgesinde yükseliyor. Peki Ataşehir Sinpaş Finans Şehir ne zaman teslim?

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi!

Toplamda 632 dairenin bulunduğu projede Ataköy Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde yükseliyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi 22 Eylül'de yapılacak.

Trendist Ataşehir'de teslimler başlıyor!

İstanbul Ataşehir'de K Yapı ve Solid İnşaat imzasıyla yükselen Trendist Ataşehir projesinde bağımsız bölümlerin teslimleri başlıyor. Projede yer alan her bir bağımsız bölüm için teslim günü ve saati belirlendi.

büyükhanlı plaza ataşehir Haberi

büyükhanlı plaza ataşehir

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Büyükhanlı Plaza 29.754 metrekare kapalı alana sahip. Büyükhanlı Kardeşler İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükhanlı Plaza'nın toplam kiralanabilir alanı 18.000 metrekare.



Ataşehir Büyükhanlı Plaza'da BREEAM Sertifikalı A+ Sınıfı ofisler yer alıyor. Projede yer alan ofislerin kat yüksekliği 3,90 metre. 


Büyükhanlı Plaza'da her kata özel kat bahçeleri yer alıyor. Büyükhanlı Plaza Ataşehir 14 Normal Kat + Zemin Kat + Teknik Kattan oluşuyor. Projede 14 kat kiralanabilir alana sahip. 


Büyükhanlı Plaza'nın sosyal olanakları arasında Marriott Asia Hotel ile ortak kullanılabilir fitness center, havuzlar, restoranlar, toplantı salonları 7/24 güvenlik + CCTV + teknik servisler alıyor. 3 Yolcu + 1 Servis + 2 Otopark asansörü ve 390 adet otopark kapasitesi mevcut. 



Telefon: 0216 340 80 10

Web Adresi: