06 / 05 / 2024

Büyükşehir belediyeleri TOKİ ve TMSF ne kadar kar etti

Büyükşehir belediyeleri TOKİ ve TMSF ne kadar kar etti

Hazine Müsteşarlığı, büyükşehir belediyeleri, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işletmelerinin 2012 sonunda 1 milyar 126 milyon lira kar ettiğini açıkladı.

TOKİ'den 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa fırsatı! 24 taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla! 176 bin TL'den başlıyor...

TOKİ, 3 büyükşehir ve 29 ilde ucuz arsa satışına başlıyor. 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla satışa sunulacak arsaların fiyatları 176 bin TL'den başlıyor...

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliği Danıştay'a taşınıyor!

CHP, "Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Amaçları büyükşehir belediye başkanlarımızı çalışamaz hale getirmek, başarısız kılmaktır" dedi...

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 80 daire!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan, Palandöken TOKİ Konutları'nda bulunan 80 adet dairenin satış ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Gaziantep Büyükşehir'den yeni stadın inşasına destek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) hızlı inşaat çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan Gaziantep’in yeni stadyumunun yapımında alt ve üst yapı desteği verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Büyükşehir'den kentsel dönüşüm atağı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, deprem riski yüksek gecekonduların ve çarpık yapıların bulunduğu merkez Çukurova İlçesi Göl Mahallesi ile Yüreğir İlçesi Sinanpaşa Mahallesi’nde planlanan kentsel dönüşüm konusunda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan ile görüştü.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 100. Yıl alanı tartışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel, 100.Yıl alanına yapılan 33 bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu alanı karşılığında TOKİ’ye verilen arsaya yapılacak olan ticari alan ile ilgili imar planı eleştirilerine cevap verdi.

Kocaeli Büyükşehir imar koordinasyon toplantısı gerçekleşti!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyeleri ile birlikte her ay gerçekleştirilen imar koordinasyon toplantısını, İzmit Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde TOKİ'nin imar izni vardı!

TOKİ'nin Çevre Bakanlığı aracılığıyla imar izinlerini alması Büyükşehir Belediye Meclisi'nde tartışmaya neden oldu. BBP'li üye İbrahim Uyar'ın gündeme getirdiği konuya ilişkin AK Partili üyeler, "İmardaki yetki karmaşası, yasal düzenlemeyle giderilmeli" d

Trabzon Büyükşehir TOKİ'nin Ayasofya'daki mekanlarını satın aldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ayasofya kentsel dönüşümü çerçevesinde, bölgede Trabzon’un tarihi ve kültürel değerlerini tanıtıcı ürünlerin yerli ve yabancı turistlere arz edilmesi için inşa edilen mekânları TOKİ'den satın aldı

Büyükşehir belediyeleri TOKİ ve TMSF ne kadar kar etti Haberi

Büyükşehir belediyeleri TOKİ ve TMSF ne kadar kar etti


Hazine Müsteşarlığı, büyükşehir belediyeleri, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) işletmelerinin 2012 sonunda 1 milyar 126 milyon lira kar ettiğini açıkladı. Söz konusu kurumların bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin 2012 sonu itibarıyla özet bilanço, gelir tablosu ve istihdam bilgilerine ilişkin veriler, Hazine Müsteşarlığının internet sitesinden duyuruldu. Buna göre, şirketlerin aktif toplamı 2012 sonu itibarıyla 26 milyar 70 milyon lira olarak gerçekleşti. Aktif toplamı içinde dönen varlıkların toplamı 18 milyar 238 milyon lira, duran varlıkların toplamı ise 7 milyar 780 milyon lira olarak hesaplandı. Gelir tablosu açısından bakıldığında ise şirketler, 2012 sonunda brüt satışlardan 10 milyar 740 milyon lira gelir elde etti. Aynı dönemde satışların maliyeti 8 milyar 947 milyon lira, faaliyet karı 706 milyon lira,...