05 / 05 / 2024

Büyükşehir Yapı Kooperatifi

Büyükşehir Yapı Kooperatifi

1985 yılında Türkiye'nin en büyük konut yapı kooperatifi ''Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'' çalışmalarına başlamış. Kadıköy'de 4.5 milyon metrekare arsa satın alan kooperatif, burada 40 bin konutluk yeni bir şehir kuracakmış.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Malatya Büyükşehir'den kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek...

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Büyükşehir Belediyesi Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile imar planı ve plan revizyonlarının incelenmesi için belirlenen sürenin gerekli görülmesi hâlinde 3 ay daha uzatılabilmesi amaçlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının yerine meclis binası yapılacak!

30 Ekim'de İzmir depreminde orta derece hasar alan İzmir Büyükşehir Belediye binasının yıkılıp, yerine meclis binası yapılmasına karar verilmişti. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Altan Altın, bugünkü köşe yazısında bu kararı kaleme aldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31044 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

Büyükşehir Yapı Kooperatifi Haberi

Büyükşehir Yapı Kooperatifi



Türkiye'nin en büyük konut yapı kooperatifi çalışmalarına başladı


İSTANBUL'A YENİ BİR ŞEHİR EKLENİYOR


   Büyükşehir Konut Yapı Kooperatifi'nin Kadıköy Yakası'nda kuracağı Türkiye'nin en modern şehri, yaklaşık 40 bin konutlu ve 200 bin nüfuslu olacak.

   

   Büyükşehir Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yıldız ''Merkezi ısıtmalı, bol sulu, sorunsuz bir şehir kuruyoruz. Şehirde hastane, okul, çocuk yuvaları, huzurevleri, sanat merkezleri gibi her türlü sosyal tesisler yer alacaktır'' dedi.

  

   ''Şartların elverişli olması, çeşitli dış kaynaklı kredilerin sağlanmasına imkan vermiştir. 




  İstanbul'a yeni bir...