06 / 05 / 2024

Büyükyalı loft konutlar

Büyükyalı loft konutlar

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.

Büyükyalı, akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor!

Büyükyalı projesi, toplam 111 dönümlük arazide 1+1'den, 5+1'e, penthouse veya müstakil loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloka kadar çok farklı konseptte bin 500 konuttan oluşuyor.

Büyükyalı İstanbul'daki loft daireler satışta!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa edilen 4.2 milyar lira değerindeki Büyükyalı projesindeki loft daireler satışa sunuldu. 

Büyükyalı'daki 23 adet tarihi loft satışa çıktı!

Büyükyalı İstanbul projesindeki 23 adet tarihi loft satışa çıktı. Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, 150 yıllık binaların ömrüne bir 150 yıl daha kattıklarını belirtti.

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Büyükyalı İstanbul'un tadilat yapı ruhsatı alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Büyükyalı İstanbul projesinin tadilat yapı ruhsatını aldı. Şirket bu gelişmeyi KAP'ta açıkladı...

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.711 oldu.

Büyükyalı'da inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşaatı devam eden Büyükyalı projesinde inşaat 2 bin 300 çalışanla hızla sürüyor..

Büyükyalı projesinde geri sayım başladı!

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesi için geri sayım başladı. Kazlıçeşme'de inşa edilen projede teslimler Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Büyükyalı'nın tadilat yapı ruhsatları alındı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Büyükyalı İstanbul'un A,B ve C Blokta bulunan  bağımsız  bölümler için revizyona gidildiğini ve Tadilat Yapı Ruhsatlarının 16.08.2018 tarihinde alındığını açıkladı.

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.734 oldu...

Boğaz'ı bir de Büyükyalı İstanbul'dan seyredin!

Büyükyalı İstanbul, penthouse daireleri ile tarihi surların Boğaz’a açıldığı noktada fark yaratmaya devam ediyor...

Büyükyalı İstanbul'un 3 aylık cirosu 139 milyon lira!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesinin 3 aylık cirosu 139 milyon lira...

Büyükyalı bir kez daha ciro şampiyonu oldu! 139,3 milyonluk satış!

Bir kez daha ciro şampiyonu olan Büyükyalı'da 2018'in 2. çeyreğinde 139 milyon 360 bin 250 TL’lik satış geliri elde edildi.

Büyükyalı loft konutlar Haberi

Büyükyalı loft konutlar

İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde Özak GYO, Ziylan ve Yenigün inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı projesinde yer alan 23 adet tarihi loft satışa çıkarıldı.

Yni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Osmanlı'nın ilk sanayi yapılarının dönüştürülmesiyle yapılan loftların metrekare fiyatı 22 bin liradan başlıyor. Retorasyonu yapılan loftların 150 sene daha sağlam kalacak şekilde yeniden tasarlandığını aktaran Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, şimdiden 1 loftun alıcısının hazır olduğunu belirtti.

300 USTA ÇALIŞTI


Avrupanın en iyi loft projesi seçildiklerini söyleyen Akbalık, "2 ve 2.5 katlı olarak tasarlanan ve eskiden askeri lojman olarak kullanılan loftlarda 3 yıldan bu yana 300 usta çalışıyor. Özel gulet ustaları ve taş ustalarının çalıştığı loft alanını 2019' un Eylül ayında teslim etmeyi planlıyoruz" şeklinde...