01 / 05 / 2024

Büyükyalı proje fiyatları 2017

Büyükyalı proje fiyatları 2017

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje 111 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Büyükyalı İstanbul'un değeri 12 milyar TL'ye dayandı!

Özak GYO Büyükyalı İstanbul'un değeri 6 ayda 2 milyar 506 milyon 360 bin 330 TL arttı. İşte proje ile ilgili detaylar ve 2023 yıl sonu pazar değeri...

Büyükyalı İstanbul'da bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Büyükyalı İstanbul'da 28 olan ticari ünite sayısı 46 adet olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları alındı. Proje kapsamında 1655 olan toplam bağımsız bölüm sayısı 1673 adet oldu.

Büyükyalı, Emlak Konut GYO'nun en çok satan projesi oldu!

Özak GYO'nun projelerinden olan Büyükyalı'nın 2020 1.Çeyrek Satışları yayınlandı. Büyükyalı projesi 2020 yılının ilk çeyreğinde 228 milyon 439 bin 49 TL değerinde 73 adet bağımsız bölümün ön satışı ile Emlak Konut GYO projeleri arasında en çok satan proje oldu.

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları!

Büyükyalı İstanbul daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen projede 1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları!

Büyükyalı İstanbul 2018 güncel fiyatları 983 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire fiyatlarının yer aldığı projede  1.500 konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor.

Büyükyalı İstanbul'un şantiyesi en iyi seçildi!

Büyükyalı İstanbul şantiyesi, Emlak Konut projeleri arasında yapılan değerlendirmede “En İyi Şantiye” seçildi...

Büyükyalı İstanbul çocuklar için iyi yaşamın adresi! 

Büyükyalı İstanbul projesi “İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Büyükyalı Aile Kredisi'yle iyi yaşama adım atmanın tam zamanı!

Kazlıçeşme’de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul, Büyükyalı Aile Kredisi (BAK) adını verdiği kişiye özel ve esnek finansman modeliyle projenin ayrıcalıklarını keşfeden ailelerle buluşturuyor.

Büyükyalı İstanbul iyi bir yaşam için yemek kitabı hazırladı!

“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan  Büyükyalı İstanbul, sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “İyi bir yaşam” sunmayı hedefliyor. 

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlıyor..

Özak Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi!

Özak Büyükyalı İstanbul fiyat bilgisi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde hayata geçirilen proje 1.500 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. 

Büyükyalı İstanbul Zeytinburnu teslimat!

111 dönümlük arazi üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul projesinin Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlayarak değişiyor..

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Büyükyalı proje fiyatları 2017 Haberi

Büyükyalı proje fiyatları 2017

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa edilen Büyükyalı  İstanbul projesi Emlak Konut güvencesi taşıyor. 


Zeytinburnu-Kazlıçeşme sahil yolu üzerinde hayata geçirilen Büyükyalı Zeytinburnu projesinde Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı etapları yer alıyor. 


111 bin metrekare alanda yükselen Büyükyalı projesi 1.500 konut, ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor. 


Büyükyalı Zeytinburnu satılık daire seçenekleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn ediliyor. Büyükyalı satılık daire fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede daire genişlikleri 77 metrekare ile 527 metrekare aralığında değişiyor.


Teslim tarihi 2019'un ilk çeyreği olarak belirtilen Büyükyalı projesinde daire sahiplerine otopark, cafe, restoran, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: