19 / 05 / 2024

Buz Sporları Salonu nerede

Buz Sporları Salonu nerede

Yılda iki ay periyodik bakıma alınan Buz Sporları Salonu, 1 Eylül tarihinde sporculara ve halka yeniden hizmet vermeye başlayacak. Dünya Şampiyonası’na hazırlık açısından büyük önem taşıyan pistin bakım çalışmalarımızı da titizlikle sürdürülüyor.

İzmir Bornova Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanında yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun temelini atıyor.

İzmir'e 10 milyon TL'lik yüzme havuzu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu için ihale sürecini tamamladı.

İzmir Bornova'ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova'daki Buz Sporları Salonu'nun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmek için düğmeye bastı.

İzmir'e yeni spor tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’daki Buz Sporları Salonunun hemen yanına bir de yarı olimpik yüzme havuzu da kurulacak.

Bornova Buz Sporları Salonu 1 Temmuz’da bakıma giriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılında kente kazandırdığı Bornova’daki Buz Sporları Salonu, yeni sezona hazırlık için 1 Temmuz - 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında bakıma alınacak.

Malatya'daki dev spor salonu 4 ay sonra tamamlanacak!

Malatya’da yıllardır salon sporlarının ve kapalı ortamda yapılan aktivitelerin yükünü çeken Atatürk Spor Salonu artık tarih oluyor. Malatya’nın yeni yüz akı olacak. 4 ay sonra tamamen bitirilmiş olacak salonun maliyeti yaklaşık 20 milyon lirayı buluyor…

Malatya’ya 5 bin kişilik dev spor salonu!

Malatya’da yıllardır salon sporlarının ve kapalı ortamda yapılan aktivitelerin yükünü çeken Atatürk Spor Salonu artık tarih oluyor. Şeker arazisine inşa edilen yeni spor salonu bitiyor

Kartepe’ye 1000 kişilik kapalı spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe İlçesi’ne çok amaçlı kapalı spor salonu yapmak için ihaleye çıktı. 2 bin 500 metre kare alana sahip olacak 2 katlı salonda, basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporlarının yapılabi

Kartepe'ye bin kişilik kapalı spor salonu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe İlçesi'ne çok amaçlı kapalı spor salonu yapmak için ihaleye çıktı. 2 bin 500 metre kare alana sahip olacak 2 katlı salonda, basketbol, voleybol, hentbol oyun sahası ile güreş, karate gibi mücadele sporları yapılacak.

2014'te 30 farklı şehirde 154 tesis yapıldı!

Kasım ayında sözleşmesi imzalanan Kars Merkez Buz Pateni Spor Salonu 17 milyon TL'ye mal olacak ve bölgede kış sporlarının gelişiminde önemli bir rol oynayacak.

Sakarya Şirintepe'de spor salonu inşa edilecek!

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç yaptığı açıklamada su sporları merkezinin yakında hizmete gireceğini, Şirintepe bölgesine nizami bir futbol sahası ile spor salonu yapacaklarını müjdeledi.

Tekirdağ'a buz pateni salonu yapılacak!

Spor Genel Müdürlüğü; Tekirdağ'a buz pateni salonu yapım işini ihaleye 30 Eylül 2014 tarihinde saat 14.30'da çıkarıyor. Söz konusu buz pateni 600 günde tamamlanacak.

Bornova Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı!

Bornova’daki Buz Sporları Salonu’nun tadilatı tamamlandı. Tesis bünyesindeki spor salonları 1 Eylül’den itibaren hizmete girdi. Buz pistinin açılışı ise Dünya Buz Hokeyi Federasyonu’nun son dakika talimatı nedeniyle ertelendi

Buz Sporları Salonu nerede Haberi

Buz Sporları Salonu nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2010 yılında hizmete açtığı Buz Sporları Salonu, önümüzdeki yılın Şubat ve Nisan aylarında hokey ve sürat pateni branşlarındaki iki dev organizasyona ev sahipliği yapacak.


Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmet veren ülkemizin en modern buz sporları salonu, iki büyük uluslararası organizasyona hazırlanıyor. 2012 ve 2013 yıllarındaki U20 Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’ndaki başarılı organizasyonların ardından salona tam not veren IIHF (Dünya Buz Hokeyi Federasyonu) ve ISU (Dünya Short Track Federasyonu) yöneticileri, Dünya Sürat Pateni ve Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası’nın da İzmir’de düzenlenmesine karar verdi. 300 sporcunun katılacağı Dünya Sürat Pateni Şampiyonası, 2015 yılının Şubat ayında düzenlenecek. Nisan’da ise Türkiye, Güney Kore, Lüksemburg, Hong-Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan ve Bosna-Hersek’in yer alacağı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası grup maçları yapılacak.


İzmir...