06 / 07 / 2024

By Alan Mimarlık adres 

By Alan Mimarlık adres 

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Kasapoğlu tarafından kuruldu.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Koru Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Talha Beser tarafından kuruldu.

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Medgaltchi Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile Seyed Hüseyin    Medgaltchi tarafından  kuruldu.

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

By Çelik Plan Yapı İnşaat Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Kasapoğlu tarafından kuruldu.

Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor!

Fatih ve İstanbul’un en özel ve güzel noktaları arasında yer alan Balat’ta bulunan sivil mimarlık örneği yapıların cepheleri yenileniyor.

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By İmza Taş Mimarlık ve Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Memiş tarafından kuruldu.

By Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

By Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şensoy tarafından kuruldu.

İzmir, Dünya İçmimarlık Federasyonu’na üye ilk Türk kenti!

Uluslararası İçmimarlık Federasyonu (IFI)’nun Türkiye’de belediye alanında ilk ve tek üyesi İzmir Büyükşehir Belediyesi oldu.

By Alan Mimarlık adres  Haberi

By Alan Mimarlık adres 

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyza Kasapoğlu tarafından kuruldu.

By Alan Mimarlık Anonim Şirketi konusu:
-Sirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiligi ve ilgili resmî kurumlardan her türlü inşaat ve iskân ruhsat islemleri yapmak. Çizmis oldugu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dısı proje yarısmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dısından almıs oldugu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya baska bir firma ile birlikte yürütmek. -Sirket, yurtiçinde yurtdısında her türlü, insaat, iç dıs dekorasyon, mimarlık, mobilya,tesisat, montaj,...