26 / 07 / 2024

Bydoping Bülent Öztürk

Bydoping Bülent Öztürk

2015 yılında gayrimenkul sektörünün iki temel kolu olan Emlak Danışmanları ve İnşaat geliştiricileri için alternatif bir kanal olarak kurulmuş olan Bydoping, inşaat firmalarının satışlarını arttırabilmek için kritik ve çözüm odaklı bir hizmet sunuyor. 

Herkes ev sahibi olacak! ArsaVev 750 futbol sahasına denk arsa sattı!

ArsaVev’in kurucusu Bülent Öztürk, kurduğu ekibiyle birlikte 2017 yılından bu yana yaklaşık 14 bin kişiye toplam 750 futbol sahasına denk 5,355 milyon metrekare arsa satışı gerçekleştirdi.

Konut fiyatları uçtu, arsaya rağbet arttı: 14 bin kişi, 750 futbol sahasına denk arsa aldı!

Konut sahibi olma maliyetindeki hızlı yükseliş, arsanın yıldızını parlattı. arsaVev Kurucusu Bülent Öztürk, kuruldukları 2017’den bu yana yaklaşık 14 bin kişiye toplam 750 futbol sahasına denk 5 milyon 355 bin metrekare arsa satışı yaptıklarını dile getirdi. İşte detaylar...

En çok arsa satan şirket ArsaVev'in bu yılki hedefi 200 milyon dolar!

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, son 1 yılda 50 milyon dolarlık satış yaptıklarının altını çizerek, projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Beyaz yakalılar 2020 itibarıyla arsa yatırımcısı olmaya başladı!

Türkiye'de yılda 750 milyon dolar değerinde ve minimum 5 milyon metrekare büyüklüğünde arazi satışı yapmak istediklerini söyleyen arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, 2020 yılı itibarıyla beyaz yakalıların arsa yatırımcısı olduğunu söyledi.

Ev almak isteyenler arsaya yöneldi! 1’e 5 kazandıran arsalar var!

Konuta erişimin zorlaşmasının ardından konut sahibi olmak isteyenler arsaya yöneldi. Arsa yatırımlarının son zamanlarda arttığı ve getirisinin yüksek olduğunu belirten arsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk, “Bugün 300 bin TL’ye bile arsa bulmak mümkün. Çanakkale’de bire beş kazandırdı" dedi.

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Nettekare Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Nettekare Gayrimenkul Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de Bülent Öztürk tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur, Cihan Barış Soydan, Bülent Öztürk ve Murat Döker ortaklığında kuruldu.

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Bydoping Bülent Öztürk Haberi

Bydoping Bülent Öztürk

Emlak Danışmanları ve inşaat geliştiricileri için alternatif bir kanal olarak kurulmuş olan Bydoping'in kurucusu ve CEO’su Bülent Öztürk sektörle ilgili soruları yanıtladı.

1.Bydoping hangi amaçla kuruldu?

Bydoping 2015 yılında gayrimenkul sektörünün ana iki oyuncusu olan emlak danışmanları ve inşaat geliştiricileri için alternatif bir kanal olarak kurulmuştur. Sistemimiz, İnşaat firmaları için satış sağlayan ekstra bir kanal opsiyonu sağlarken, ağırlıklı olarak 2.el satış ve kiralama işi ile uğraşan emlakçılara da son yıllarda genel satışlardaki payı yüzde 50’ye ulaşmış 1. el konut pazarından kazanç elde etmelerini sağlamak amacı ile tasarlanmıştır.

2.Bydoping’in güncel üye sayısı nedir?

Sistemde şu anda 27 inşaat geliştiricisi, 75 markalı konut projesi ve 37 bin kayıtlı yönlendirici üye bulunmakla beraber gerek geliştirici sayısı olarak gerek yönlendirici üye olarak her geçen gün sayımız artmaktadır.

3.Inşaat geliştiricileri...