29 / 04 / 2024

Cabir Bayrak

Cabir Bayrak

Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Cabir Bayrak, ‘Son yıllarda konutta çok mağduriyet doğdu. Cebinde parası olan herkes artık inşaatçı. Bunun önüne geçmeliyiz’ dedi. İşte Bayrak'ın açıklamaları...

Cabir Bayrak: Cebinde parası olan herkes artık inşaatçı!

Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Bayrak, ‘Son yıllarda konutta çok mağduriyet doğdu. Cebinde parası olan herkes artık inşaatçı. Bunun önüne geçmeliyiz’ dedi.

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Tekfen Holding'te bayrak değişimi!

Yaklaşık olarak 20 bine yakın kişiyi istihdam eden Tekfen Holding'te bayrak değişimi...

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Kamala Harris’in evine Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu!

ABD Başkan Yardımcısı seçilen Kamala Harris, başkent Washington’daki lüks konutunu 2 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Harris’in bu lüks konutuna Türk iş insanı AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak talip oldu.

Cabir Bayrak Haberi

Cabir Bayrak

Son dönemde lüks konutlara imza atan ancak geçmişte binlerce kişiye uygun fiyata ev sahibi yapan Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Bayrak, ‘Son yıllarda konutta çok mağduriyet doğdu. Cebinde parası olan herkes artık inşaatçı. Bunun önüne geçmeliyiz’ dedi

Kurucularından, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan ve Çetin Çapan’ın da olduğu Semerkand Yapı, yine lüks projelere hazırlanıyor. Semerkand Yapı Genel Koordinatörü Cabir Bayrak, yeni dönem projelerini Vatan gazetesine anlattı…

Semerkand Yapı ne zaman kuruldu?

Aslında resmi tarih 2005… Kurucularımız Gürbüz Çapan ve kardeşi Çetin Çapan ile ben bugüne kadar geldik. Ancak öncesinde Gürbüz Bey 3 dönem Esenyurt Belediye Başkanlığı yaptı. Biz o dönemde Esenkent’te 7 bin 200 konut, Boğazköy’de 5 bin 700 konut, Beylikdüzü’nde de 3 bin konut bunları kooperatif sistemiyle yaptık hayata geçirdik.

Bu bölgede...