04 / 05 / 2024

çad raporu

çad raporu

Marmaris' te yapımına başlanan 5 yıldızlı otelin inşaatı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığı için mühürlendi. Çok sayıda kamyon ve iş makinesi mühürlenen sahada kaldı...

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

İstanbul için İBB’den flaş adım geldi: 2000 yılı öncesi binalar ücretsiz olarak denetlenecek!

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 kentte büyük yıkıma sebebiyet veren depremlerden sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) flaş bir adım attı. İBB, 2000'den önce inşa edilen binaları ücretsiz olarak inceleyecek ve risk raporu hazırlayacak.

FED'in dolar raporu ortaya çıktı! Banka koşulsuz taahhüt verdi

ABD Merkez Bankası FED'in enflasyonla mücadele ve doların küresel piyasalarda güçlü konumunu sürdürebilmesi için attığı adımlara ilişkin hazırladığı 'Para Politikas Raporu' yayınlandı. Bankanın yılda iki kez hazırladığı raporda "koşulsuz" taahhüt bulunuyor.

Çanakkale'deki depreme dayanıksız sosyal konutlar için 7 yılda hiçbir adım atılmadı!

Çanakkale'de yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı beş katlı 86 bloklu sosyal konutlar için yedi sene önce 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesine rağmen somut hiçbir önlem alınmadı. Ev sahipleri, çözüm için geç kalındığını belirtiyor...

3 milyar dolarlık yatırım için ilk adım atıldı!

İstanbul'da gerçekleşen "Badeer İş Dünyası ve Yatırım Fırsatları Zirvesi"nin sonuç raporu açıklandı. Zirve ile 3 milyar dolarlık yabancı yatırımın Türkiye'ye çekilmesi için ilk adım atıldı.

Evvel Adım İstanbul değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evvel Adım İstanbul için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Evvel İstanbul ile Adım İstanbul yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Adıyaman Samsat'ta hasarlı evler için yapı kusuru raporu!

Adıyaman Samsat'da meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından ön değerlendirme raporu yayınladı. Rapora göre, ağır hasarlı evlerde "Yapı kusuru"na rastlandı.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

Evvel İstanbul ile Adım İstanbul'un değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adım İstanbul ile Evvel İstanbul projesinin 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Türkiye İMSAD Ağustos Ayı Sektör Raporu yayınlandı!

Türkiye İMSAD’ın Ağustos ayı sektör raporu sonuçları açıklandı. Rapora göre, inşaat malzemesi ihracatı yılın ilk yarısında yüzde 12,5 düşüş yaşadı ve bu düşüş ile birlikte yıllık ihracat 15,9 milyar dolara geriledi.

Adım Referans ve Adım Sancaktepe'nin revize raporu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan Adım Referans ve Adım Sancaktepe projelerin revize raporunu yayınladı.

Adım İstanbul'un değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Kayabaşı 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Adım İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

çad raporu Haberi

çad raporu

Marmaris'te yapımına başlanan 5 yıldızlı otelin inşaatı, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporu olmadığı için mühürlendi. Çok sayıda kamyon ve iş makinesi mühürlenen sahada kaldı.


Cumhuriyet Bulvarı'ndaki Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satılan 40 bin 770 metrekarelik arazide, 654 oda kapasiteli lüks bir otel yapılması için bir süre önce hafriyat çalışmalarına başlandı.


KAMYON VE İŞ MAKİNELERİ MÜHÜRLENEN ALANDA KALDI 


Muğla Valiliğine, söz konusu inşaata gerekli izinler alınmadan başlandığı yönünde bir şikayette bulunulması üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, bölgeye gelerek inceleme yaptı. İncelemede "ÇED Olumludur" veya "ÇED Gerekli Değildir" kararı alınmadan otel inşatına başlandığı tespit edildi. Bunun üzerine Marmaris Kaymakamlığına gönderilen yazıyla inşaat faaliyetinin durdurulması istendi.


Kaymakamlık tarafından görevlendirilen Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaat alanının etrafını şeritlerle çevirerek mühürleme işlemini gerçekleştirdi....