05 / 05 / 2024

cadde 24 alışveriş caddesi

cadde 24 alışveriş caddesi

Ön talep toplama süreci devam eden Cadde 24 dükkanları Eylül ayının sonunda ön satışa çıkıyor. 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 Alışveriş Caddesi'nde dükkanların alanları 30 ile 1000 metrekare arasında değişiyor...

Palladium Alışveriş Sokağı Mağazaları Satışta! Yüzde 10 taksitli peşinat, 36 Ay 1,59 vade farkı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Alışveriş Sokağı mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Vakıfbank’tan tüm bankaları kıskandıracak kampanya! Bu kampanyayla market alışverişleriniz bedavaya gelecek!

VakıfBank Worldcard ile 1Mart-24 Mart 2023 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 400 lira ve üzeri alışverişinizden sonraki her 400 lira ve üzeri alışverişe 25 lira, toplam 250 lira Worldpuan hediye edilecek.

Samsung Alışveriş Festivali başladı! 5.000 TL’ye varan para yüklü kart hediye! İşte 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, "Samsung Alışveriş Festivali" adını verdiği kampanyayı başlattı! Samsung'dan seçili ürünleri satın alacak kullanıcılara 5.000 TL’ye varan Para Yüklü Kart hediyesi kazanma fırsatı sunuyor! Peki, Samsung Alışveriş Festivali hangi ürünlerde geçerli? Fiyatları ne kad

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Cushman - Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 7'ncisini yayınladı. Rapora göre, ana cadde pazarı Kovid-19 salgınından olumsuz yönde etkilendi. Ancak, İstanbul ana alışveriş cadde mağazalarında önümüzdeki süreçte AVM'lerden daha fazla toparlanma olacağı belirtiliyor.

Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Göktepe Mevkii, N18-C-24-A-1-C pafta, 1050 ada, 1 no'lu parselde yer alan Oasis Alışveriş Kültür Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Ankara'nın yeni alışveriş konsepti Moda Sokağı!

Ankara’nın yeni alışveriş konsepti “Moda Sokağı”, Kızılay’da 76 metre yüksekliğindeki 24 katlı ünlü gökdelenin altında açıldı.

Kule Evo, Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını değiştiriyor!

Klasik AVM’lere yeni boyut kazandıran ‘cadde mağazacılığı’ son yıllarda Ankara’da kendine daha fazla yer bulurken, özellikle kentin hareketli caddelerinde yer alan ‘yol üstü’ mağazalar Ankaralılar’ın alışveriş alışkanlığını da değiştiriyor.

Alışverişte cadde dönemi!

AVM'lere alternatif yeni alışveriş caddeleri geliyor. İlki Beyoğlu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi ile hayata geçirilecek modern çarşılarla, yüksek cirolu yeni çekim merkezleri yaratılacak. İşte projenin ayrıntıları...

Ema Cadde 24 Halkalı fiyat!

Toplam 119 adet home ofis, 69 daire ve 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 projesi Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Ema Cadde 24 Halkalı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Cadde 24 projesi ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 290 bin TL'den başladığı Cadde 24 projesi 'nde toplam 69 adet daire yer alıyor. Peki Cadde 24 projesi ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri!

Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 26 metrekareden başlıyor. Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri kapsamında Tem bağlantı yoluna 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

cadde 24 alışveriş caddesi Haberi

cadde 24 alışveriş caddesi

İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da yer alan Cadde 24 projesi 119 adet home ofis ve 69 daireden meydana geliyor. Cadde 24 projesi 24 Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


Cadde 24 Evleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Cadde 24 projesinde yer alan alışveriş caddesi bölümündeki dükkanlar için ön talep toplanmaya devam ediyor. Projede ön satış süreci Eylül sonunda başlayacak.



Bölgenin tek dükkan karması niteliğini taşıyan Cadde 24 projesinde 70 adet dükkan bulunuyor. Projedeki dükkanların alanları 30 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiyor.


Modüler sistem ile birleştirme imkanı sunulan Cadde 24 dükkanları Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre, Marmaray'a 3 kilometre, Tem bağlantı yoluna 2 kilometre, Acıbadem Hastanesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor.


Cadde 24...