01 / 05 / 2024

Cadde Flora başvuru

Cadde Flora başvuru

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs!

Konya 42.Cadde için son başvuru tarihi 12 Mayıs olarak belirlendi. 14 Mayıs'ta ihalesi yapılacak olan 42.Cadde'de dükkan fiyatları 160 bin TL'den başlıyor...

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi!

Bulvar İstanbul Cadde son başvuru tarihi 28 Kasım 2015 olarak belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen projede 24 dükkan, kreş ve cafe açık artırma ile satışa çıkıyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün açık artırma usulü ile satışa sunulan Cadde Flora Bahçekent projesinde ticari alanların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. İşte Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu...

Bahçekent Cadde Flora'da son başvuru tarihi 25 Nisan!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle ve açık artırma usulüyle satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisana kadar başvuru yapılabilecek

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü!

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cadde Flora nerede?

Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Cadde Flora Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Proje 74 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Cadde Flora nerede?

Cadde Flora iletişim bilgileri!

Cadde Flora iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 58 13 olara belirlendi. Başvuruların 25 Nisan Cumartesi gününe kadar kabul edileceği projede toplam 260 adet daire bulunuyor.

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları!

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede yükselen projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Cadde Flora Bahçekent satılık!

Cadde Flora Bahçekent satılık toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede 25 Nisan Cumartesi gününe kadar başvurular kabul edilecek.

Bahçekent Cadde Flora fiyat listesi!

3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen Bahçekent Cadde Flora projesinde toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.Bahçekent Cadde Flora fiyat listesine göre fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi için son fırsat! 195 bin TL'ye!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Cadde Flora Bahçekent'te 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KDV hariç fiyatların 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cadde Flora Bahçekent projesinde açık artırma usulü satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak. Son gün olarak ise 25 Nisan belirlendi.

Cadde Flora Bahçekent'te son başvuru tarihi 25 Nisan!

Açık artırma usulüyle ticari ünitelerin satışa çıktığı Cadde Flora Bahçekent'te fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında son başvuru tarihi 25 Nisan olarak belirlendi.

Cadde Flora başvuru Haberi

Cadde Flora başvuru

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Bahçekent’te yeralan Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Açık artırma usulüyle ve KDV hariç 195 bin TL’den başlayan muhammen bedellerle 26 Nisan 2015’te satışa çıkarılacak ‘Cadde Flora’ ticari üniteleri için son başvuru tarihi 25 Nisan 2015.


Geleneksel çarşı kültürünün, günümüz öğeleriyle zenginleştiği 74 bin metrekare alan üzerinde toplam 260 ticari üniteden oluşan ‘Cadde Flora’, hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlarla iç içe bulunuyor. 25 futbol sahası büyüklüğündeki bölge parkı ve rekreasyon alanın yanı başında konumlanan ticari üniteler marketten kuaföre, eczaneden kafeye, restorandan giyim mağazalarına kadar geniş kitleye seslenecek çeşitlilikte tasarlandı. 


TEM Otoyolu’nun yanında yer alan ‘Cadde Flora’, 3. Havalimanı’na, Kuzey Marmara Otoyolu’na, E-5’e ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede oluşuyla da ulaşım sorunlarını ortadan kaldırıyor. 

Çevredeki...