08 / 05 / 2024

Cadde Flora başvuruları

Cadde Flora başvuruları

Bahçekent Cadde Flora iletişim için 444 58 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Havalimanı’na ve E-5’e yakın bir bölgede bulunan proje 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip.

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

Kuzey Cadde son başvuruları!

Kuzey Cadde son başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen projede 50 cadde dükkanı satışa çıkıyor.

Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Açık artırma usulü ile satışa sunulan Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde başvuruları nasıl yapılıyor?

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları!

Emlak Konut Bulvar İstanbul Cadde başvuruları devam ediyor. Dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu!

Emlak Konut GYO tarafından bugün açık artırma usulü ile satışa sunulan Cadde Flora Bahçekent projesinde ticari alanların fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. İşte Bahçekent Cadde Flora ihalesi sonucu...

Bahçekent Cadde Flora'da son başvuru tarihi 25 Nisan!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle ve açık artırma usulüyle satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisana kadar başvuru yapılabilecek

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü!

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cadde Flora nerede?

Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Cadde Flora Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Proje 74 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Cadde Flora nerede?

Cadde Flora iletişim bilgileri!

Cadde Flora iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 58 13 olara belirlendi. Başvuruların 25 Nisan Cumartesi gününe kadar kabul edileceği projede toplam 260 adet daire bulunuyor.

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları!

Cadde Flora Bahçekent daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede yükselen projede toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.

Cadde Flora Bahçekent satılık!

Cadde Flora Bahçekent satılık toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen projede 25 Nisan Cumartesi gününe kadar başvurular kabul edilecek.

Bahçekent Cadde Flora fiyat listesi!

3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen Bahçekent Cadde Flora projesinde toplam 260 adet ticari ünite yer alıyor.Bahçekent Cadde Flora fiyat listesine göre fiyatlar 204 bin TL'den başlıyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi için son fırsat! 195 bin TL'ye!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Cadde Flora Bahçekent'te 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KDV hariç fiyatların 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Cadde Flora Bahçekent projesinde açık artırma usulü satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak. Son gün olarak ise 25 Nisan belirlendi.

Cadde Flora başvuruları Haberi

Cadde Flora başvuruları

Cadde Flora'da yer alan ticari alanlar 26 Nisan Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan proje TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alıyor.


Bahçekent Cadde Flora iletişim numarası  444 58 13 olarak belirlendi. Proje  E-5’e, TÜYAP fuar alanına, Kuzey Marmara Otoyolu’na, 3. Havalimanı’na yakın mesafede inşa ediliyor.


Cadde Flora Bahçekent'in içerisinde kafe, restoran, giyim mağazaları, etkinlik alanları, eczane, süs havuzları ve yeşil alanlar, market, kuaför gibi sosyal olanaklar mevcut. Projede fiyatlar KDV hariç 195 bin liradan başlıyor.


Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Cadde Flora 74 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje toplamda 260 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Bahçekent Cadde Flora iletişim

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge...