29 / 04 / 2024

Cadde Flora nerede

Cadde Flora nerede

Bahçekent Cadde Flora iletişim için 444 58 13 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Havalimanı’na ve E-5’e yakın bir bölgede bulunan proje 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip.

Cadde Flora nerede?

Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Cadde Flora Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Proje 74 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Cadde Flora nerede?

Cadde Flora iletişim bilgileri!

Cadde Flora iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 58 13 olara belirlendi. Başvuruların 25 Nisan Cumartesi gününe kadar kabul edileceği projede toplam 260 adet daire bulunuyor.

Bahçekent Cadde Flora ihalesi için son fırsat! 195 bin TL'ye!

Bahçekent Cadde Flora ticari ünitelerinin satışı için geri sayım başladı. 26 Nisan pazar günü KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle, açık artırma usulü satışa sunulacak ticari üniteler için 25 Nisan’a kadar başvuru yapılabilecek.

Emlak Konut Cadde Flora'da ticari üniteler 195 bin TL'ye!

Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle İstanbul’un Başakşehir ilçesinin Bahçekent mevkiinde hayata geçiyor. Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den açık artırma usulüyle satışa çıkartılıyor.

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları!

Emlak Konut Cadde Flora fiyatları KDV hariç 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3. Havalimanı’na ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede ticari üniteler açık artırmayle satışa sunuluyor.

Bahçekent Cadde Flora nerede?

Açık artırma ile satışa sunulan Cadde Flora 'da 260 adet ticari ünite bulunuyor. Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan proje 74 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bahçekent Cadde Flora nerede?

Cadde Flora'da son başvuru tarihi 25 Nisan!

Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak aç

Bahçekent Cadde Flora'da 195 bin TL'ye! Son gün 25 Nisan!

Bahçekent’te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri açık artırmayla satışa çıkıyor. Emlak Konut güvencesiyle KDV hariç 195 bin liradan başlayan muhammen bedellerle satışa sunulacak ticari üniteler için son başvuru tarihi ise 25 Nisan olarak açıklandı.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Mesa Cadde nerede?

Mesa Cadde projesi Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 253 adet daireden meydana gelen projenin lansmanı bugün yapılıyor.

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Cadde nerede?

Vadiyaka Cadde dükkanlarının 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Fuzul İnşaat imzası taşıyan proje 18 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadiyaka Cadde nerede?

Cadde Flora nerede Haberi

Cadde Flora nerede

Cadde Flora'da yer alan ticari alanlar 26 Nisan Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başvuruları 25 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan proje TEM Otoyolu’nun yanı başında yer alıyor.


Bahçekent Cadde Flora iletişim numarası  444 58 13 olarak belirlendi. Proje  E-5’e, TÜYAP fuar alanına, Kuzey Marmara Otoyolu’na, 3. Havalimanı’na yakın mesafede inşa ediliyor.


Cadde Flora Bahçekent'in içerisinde kafe, restoran, giyim mağazaları, etkinlik alanları, eczane, süs havuzları ve yeşil alanlar, market, kuaför gibi sosyal olanaklar mevcut. Projede fiyatlar KDV hariç 195 bin liradan başlıyor.


Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Cadde Flora 74 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje toplamda 260 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Bahçekent Cadde Flora iletişim

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge...