30 / 04 / 2024

Cadde Flora projesi

Cadde Flora projesi

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Relax Cadde satışta! Yeni konut projesi!

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından inşa edillen Relax Cadde konut projesi satışa çıktı. Proje 'de toplam 643 adet konut yer alacak. İşte projede yer alan dairelerin fiyat listesi... 

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

Bahçekent Flora 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO Bahçekent Flora projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi 1adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Bahçekent Flora gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Bahçekent Flora projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Beyttürk Cadde Yalova projesi geliyor!

Beyttürk İnşaat yeni butik projesini Yalova'da Çınarcık İlçesi'ne bağlı Koruköy'de hayata geçirecek. Toplamda 80 daireden meydana gelecek projede birçok sosyal alan olacak. 

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Maltepe Mesa Cadde projesi kimin?

253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe projesi "Architecture Multiple Residence for Turkey – Çoklu Konut Mimarisi" kategorisinde büyük ödüle layık görüldü..

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Cadde 1453'e yoğun ilgi!

İstanbul’un yeni ilgi odağı Cadde 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olan projede mağaza ve dükkanlara yatırımcı ilgisi devam ediyor.

Cadde Flora projesi Haberi

Cadde Flora projesi

TEM Otoyolu’nun yanında olan Cadde Flora projesi Emlak Konut güvencesiyle 26 Nisan 2015 tarihinde açık artırma ile satışa çıkarılacak. Proje toplam 260 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Bahçekent Cadde Flora 74 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlarla iç içe konumda bulunan proje 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip.


Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Proje etkinlik alanları, süs havuzları ve yeşil alanlar, market, kuaför, eczane, kafe, restoran ve giyim mağazalarından meydana geliyor.


Emlak Konut Cadde Flora Kuzey Marmara Otoyolu’na, 3. Havalimanı’na, E-5’e ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda, yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bir bölgede hayata geçiriliyor. 


Cadde Flora satış ofisi iletişim

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge...