29 / 04 / 2024

Cadde Flora satış ofisi iletişim

Cadde Flora satış ofisi iletişim

26 Nisan'da 260 adet ticari ünitenin satış ihalesinin gerçekleştirildiği Cadde Flora Bahçekent projesinde 52 adet ticari ünitenin muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 40 milyon 675 bin TL yükseldi.

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü!

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

Mesa Cadde'nin satış ofisi açıldı!

Daire fiyatlarının 555 bin TL'den başladığı Mesa Cadde'nin satış ofisi açıldı. Maltepe'de yer alan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Cadde Flora satış ofisi iletişim Haberi

Cadde Flora satış ofisi iletişim

E-5’e, 3. Havalimanı’na, Kuzey Marmara Otoyolu’na ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda hayata geçirilen Emlak Konut Cadde Flora projesi 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


260 adet ticari ünitenin dün ihale ile satışa çıktığı Cadde Flora projesinde 52 adet ticari üniteye teklif geldi. 


İhalede teklif gelen 52 adet ticari ünitenin muhammen satış bedelleri toplamı KDV Dahil 38 milyon 385 bin TL den  KDV Dahil 40 milyon 675 bin TL yükseldi. Teklif gelen ticari ünitelerin satış işlemleri ve ihale süreci devam ediyor. 


aklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bölgede inşa edilen projede fiyatlar 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bahçekent'teki projede süs havuzları ve yeşil alanlar, kafe, etkinlik alanları, restoran ve giyim mağazaları, eczane, market, kuaför gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Cadde Flora satış ofisi iletişim

Telefon:...