30 / 04 / 2024

Cadde Flora son başvuru tarihi

Cadde Flora son başvuru tarihi

Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Açık artırma usulü ile satışa sunulacak olan projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son dakika! Projenin temeli çok yakında atılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesi geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek olan Cadde Bakırköy projesinin temeli çok yakında atılacak.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul'da cadde cepheli son daireler satışta! 

Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son daireler satışa çıkarıldı. Projeden 0,59 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Polat İnşaat tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor. İşte Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi...

Piyalepaşa İstanbul'da son iki blok satışa çıktı!

Piyalepaşa İstanbul'da en çok beklenen cadde cepheli son iki blok satışa çıktı. Projede yüzde 0,59 kredi faiz oranıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kuzey Cadde son başvuruları!

Kuzey Cadde son başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ Gelir Paylaşımı Modeliyle Makro İnşaat kalitesiyle inşa edilen projede 50 cadde dükkanı satışa çıkıyor.

Kuzey Cadde'de 50 dükkanın açık artırması için son 7 gün!

Kuzey Cadde'de 50 dükkan için yapılacak açık artırma ihalesi için son 7 gün kaldı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Kuzey Cadde projesindeki dükkanlar 27 Mayıs'ta satışa sunuluyor. 

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Cadde Flora son başvuru tarihi Haberi

Cadde Flora son başvuru tarihi

TEM Otoyolu’nun yanında olan Cadde Flora projesi Emlak Konut güvencesiyle 26 Nisan 2015 tarihinde açık artırma ile satışa çıkarılacak. Proje toplam 260 adet ticari üniteden oluşuyor. 


Bahçekent Cadde Flora 74 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlarla iç içe konumda bulunan proje 22 bin metrekarelik rekreasyon alanına sahip.


Cadde Flora Bahçekent son başvuru günü 25 Nisan Cumartesi olarak belirlendi. Proje etkinlik alanları, süs havuzları ve yeşil alanlar, market, kuaför, eczane, kafe, restoran ve giyim mağazalarından meydana geliyor.


Emlak Konut Cadde Flora Kuzey Marmara Otoyolu’na, 3. Havalimanı’na, E-5’e ve TÜYAP fuar alanına yakın konumda, yaklaşık 1 milyon kişinin yaşadığı bir bölgede hayata geçiriliyor. 


Cadde Flora satış ofisi iletişim

Telefon: 444 58 13

Web Adresi: www.caddeflora.com

Özge...