08 / 05 / 2024

Cadde Flora ticari üniteleri satışa çıkıyor

Cadde Flora ticari üniteleri satışa çıkıyor

İstanbul Bahçekent'te yer alan Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Açık artırma usulü ve KDV hariç 195 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle 26 Nisan 2015'te satışa çıkarılacak.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

İdealist Cadde'nin ticari üniteleri satışa çıktı! 

İdealist Cadde projesinde yer alan 1 konut ve 18 adet ticari ünite açık artırma usulü satışa sunuldu. 

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Bahçekent Flora 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Flora/Cadde Flora projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

42. Cadde ticari üniteleri 13 Nisan’da satışta!

Temaşehir Konya projesinde ticari ünitelerin yer aldığı 42. Cadde dükkanları 13 Nisan’da satışa çıkıyor...

Onur Park Life'ta ticari alan kiralamaları başladı!

Bölgenin en büyük caddesi, Onur Park Life İstanbul'da ticari alan kiralamaları başladı. Onur ParkLife İstanbul, toplamda 231 cadde dükkanıyla, bölgenin en büyük cadde avm konsepti olacak.

İdealist Cadde'de lansman öncesi fırsatları kaçırmayın!

İdealist Cadde projesinde 45 knut ile 13 ticari birim yer alıyor. Ön talep toplanan İdealist Cadde'de lansman öncesi fırsatları kaçırmayın. 

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Kuzey Cadde açık artırma 2018!

Kuzey Cadde açık artırma 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen ticari projede 50 cadde dükkanı açık artırma ile satışa çıkıyor. 

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bahçekent Cadde Flora değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Cadde Flora ticari üniteleri satışa çıkıyor Haberi

Cadde Flora ticari üniteleri satışa çıkıyor


İstanbul Bahçekent'te yeralan Cadde Flora ticari üniteleri, Emlak Konut güvencesiyle satışa sunuluyor. Açık artırma usulü ve KDV hariç 195 bin TL'den başlayan muhammen bedellerle 26 Nisan 2015'te satışa çıkarılacak.Cadde Flora için son başvuru tarihi 25 Nisan 2015. 74 bin metrekare alan üzerinde toplam 260 ticari üniteden oluşan proje, hastane, okul ve sosyo-kültürel alanlarla iç içe bulunuyor. TEM Otoyolu'nun yanında yer alan Cadde Flora, 3. Havalimanı'na, Kuzey Marmara Otoyolu'na, E-5'e ve TÜYAP fuar alanına yakın mesafede oluşuyla da dikkat...