05 / 05 / 2024

Caddepark Erenköy teslimleri

Caddepark Erenköy teslimleri

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy Evleri 30 Haziran'da teslim!

Aydoğan İnşaat, kentsel dönüşümde tam gaz gidiyor Aydoğan İnşaat'ın, kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Caddepark Erenköy'ün teslimi için sayılı günler kaldı.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi 'ndeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy 'ü 30 Haziran'da teslim etmeye hazırlanıyor.

Emlak Katılım Erenköy şubesini hizmete açtı!

Emlak Katılım, İstanbul'da bulunan 5'inci şubesini Erenköy'de hizmete açtı. Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar, "Salgın sürecine rağmen Emlak Katılımı büyütmeye devam ediyoruz'' diye konuştu.

Ataşehir İçerenköy 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 3259 ada, 12 parselin bir kısmına ilişkin itiraz 1/1000 ölçekli 02.10.2019 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Akiş GYO Erenköy 378 ada 25 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davası açıklaması!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Erenköy'deki Sarı Köşk apartmanlara meydan okuyor!

Kadıköy Erenköy, Osmanlı'dan bu yana varlıklı ailelerin büyük bahçeler içerisinde bulunan köşkler yerini çok katlı yüksek apartmanlara bıraktı.

Tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı!

Birçok ünlü isimin eski okulu olan ve deprem riski bulunan tarihi Erenköy Kız Lisesi için yıkım kararı verildi.

Akiş GYO'dan Erenköy'deki gayrimenkul davasında temyize gidildi!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz davasında Akiş GYO tarafından temyiz yoluna başvuruldu...

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Erenköy Turizm ve Seyahat Acentaliği Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Memiş tarafından kuruldu. 

Tarihi Erenköy Kız Anadolu Lisesi yıkılacak!

Deprem riski taşıdığı bulunan Erenköy Kız Anadolu Lisesi yaz tatilinde yıkılacak. Yeni okulun 16 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy Mahalleleri plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, İçerenköy - Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 21 Kasım 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

İçerenköy'e spor tesisi ve otopark inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'e spor tesisi ve zeminaltı otoparkı inşa edecek, projenin ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erenköy Gümrüğü, millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Erenköy Gümrüğü'nün olduğu alanın kaldırılması gerektiğini söyledi. Konuyu da biliyoruz. İnşallah gümrüğün kaldırılmasıyla birlikte mülkiyeti hazineye ait olan o arazide Ataşehir'e millet bahçesi kazandırıyoruz" dedi.

Caddepark Erenköy teslimleri Haberi

Caddepark Erenköy teslimleri

Proje böylelikle 18 ay gibi bir sürede teslim edilmiş olacak. Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, "Caddepark Erenköy, kentsel dönüşüm adına ortaya koyduğumuz projelerimizin, doğru bir temsilini oluşturuyor. 18 ay gibi kısa bir sürede, kalitemizden hiçbir ödün vermeden projemizi haziran ayı içerisinde teslim edebileceğimizin gururunu yaşıyoruz" dedi. Tek blokta 54 daireden oluşan Caddepark Erenköy'de 3+1 ve 5+2 daire tipleri mevcut. Projede ev fiyatları ise metrekare bazında 6 bin...