12 / 05 / 2024

çadır köşkü nerede

çadır köşkü nerede

1943 yılında Yıldız Bahçesi halka açılacakmış. Halka açılmadan önce parkta yer alan üç köşkten biri olan Çadır Köşkü'nün restorasyonu 20 bin liraya ihale edilmiş. Diğer köşklerinde ihaleleri yapılacakmış.

Rize Hemşin TOKİ projesinde son dakika: Kentsel dönüşümde binalar çürük zemine yapıldı iddiası! 

Rize'nin Hemşin ilçesinde inşa edilen binaların çürük zemine yapıldığı, kentsel dönüşüm adı altında bölgenin doğal güzelliğine zarar verildiği ileri sürüldü. İşte ayrıntılar....

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Kırışık azaltma opsiyonlu Profilo KM961RCTR kurutma makinesinin özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, son yılların en gözde beyaz eşya ürünü haline gelen ve sınıfının en iyileri arasına girecek bir kurutma makinesi üretti. Son teknolojik özelliklerle ürettiği, kırışık azaltma opsiyonunun ve ısı pompasının bulunduğu KM961RCTR kurutma makinesine ilişkin tüm detayları sizin için derledik.

Türkiye'nin çürük yapı stoku ortadan kalkıyor!

TÜRKÇİMENTO, ülke genelinde depreme karşı izlenecek yol haritasını belirlemek için Türkiye Deprem Hazırlık Yol Haritası Raporu'nu hazırladı. Raporda çürük yapı stoku karşısında alınacak adımlar sıralandı.

CHP çürük binalar için TBMM'yi acil toplantıya çağırdı!

İzmir Bayraklı ilçesinde depremde yıkılan çürük binaların onlarca kişiye mezar olması, gözleri İstanbul başta olmak üzere diğer riskli bölgelere çevirdi. CHP, çürük binalar konusunda sonuç alıcı adımlar için Meclis’i acil toplantıya davet etti.

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Gökçadır: İnşaat sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Bir ev yaparsınız ve bu 200'ün üzerinde sektörü harekete geçirir. Yeni bir ev demek, perdesi, kapısı, prizi, dolabı... 23 bin kalem ürün ihtiyacı demek. Gelişmekte olan tüm ülkelerde inşaat sektörü vazgeçilmezdir." dedi.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Kocaeli İlk Adım Köprüsü genişletilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yol çalışmalarını sürdürüyor. Uygulamalar kapsamında dar yollar ve köprüler genişletilerek trafiğin rahatlaması sağlanıyor. Bu kapsamda İzmit Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü genişletilecek.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

çadır köşkü nerede Haberi

çadır köşkü nerede

Yıldız Parkı

Köşklerden birinin tamiri 20 bin liraya ihale edildi.


Yıldız Bahçesi'nin bir ay sonra halka açılacağı yazılmıştı. Bahçe içindeki Maltepe, Çadır ve Acem köşklerinden Çadır Köşkü'nün tamiri yirmi bin liraya müteahhite ihale edilmiştir. Köşkün, asli vaziyeti bozulmadan tamir görecektir. Diğer köşklerin de tamirlerine ait ihaleler yakında yapılacaktır.


(1943 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi 22 Haziran 1943



Abdullah Kutalmış...